• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Celestron Explora 80AZ stjärnkikare

2.427 sek

Modell/Varunr.: C22102
Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron Explorascope 80AZ är ett manuellt alt-azimut, refraktorteleskop perfekt för natthimlen. Med Explorascope 80 kan du se planeter, måne, nebulosor och ljusare djupa himmelobjekt som Orion-nebulosan och Andromedagalaxen.

Att installera teleskopet är enkelt och kan monteras på några minuter. Det totala teleskoppaketet väger bara 3,2 kg - perfekt för snabba observationer och lätt att transportera.

Manuel Alt-Azimuth-teleskop

Navigera på natthimlen med en panorering stativ  Alt-Az-kontroll med koppling för smidig och exakt bäring. Flytta fästet upp / ner, vänster / höger för att se objektet i okularet.

Tillbehör ingår

Explorascope 80AZ levereras med två okular (20 mm och 4 mm), 3x Barlow-objektiv, 90 ° upprätt spegel diagonalt och en sökare. Välj 20 mm okular för låg förstoring eller 4 mm okular för större förstoring. Sökaren hjälper dig att snabbt centrera ett föremål i okularet för enklare observation. För ännu större förstoring, använd 3x Barlow-objektiv för att tredubbla förstoringen i varje okular. I kombination med Barlow-linsen ger detta teleskop upp till 135x förstoring (20 mm okular) eller 675x förstoring (4 mm okular).

Starry Night Software

Ladda ner Celestron's Starry Night Software och lär dig mer om natthimlen, himlakropparna och hur du planerar din nästa observationssession. Celestron Starry Night Software är det ledande astronomipaketet på marknaden som ger resurser och kunskap för att se vårt solsystem och bortom.

Modell Celestron Explora 80AZ
Objektivdiameter 80 mm
Brännvidd 900 mm (f/11)
Okular, 1.25" 20 mm - 4 mm
Förstoring 45x, 135x, 225x, 675x
Tillbehör

Red Dot sökare, 3x barlow-lins

Tubus längd 86 cm
Vikt ialt 3,2 kg
Inkl. AZ aluminiumsstativ
Inkl. engelska manual 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Titel Typ Storlek Manual
Celestron-ExploraScope_Manual-1.pdf PDF 509.75KB Manual
Trustpilot