• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Celestron Powerseeker 50AZ teleskop

999 sek

Modell/Varunr.: C21039
Lagerstatus: Finns i lager
st.

PowerSeeker 50 är ett refraktorteleskop som är perfekt för första observationer på himlen. PowerSeeker-teleskopet är idealiskt för att observera planeter, månar, stjärnkluster och ljusare djupa himmelobjekt som Orion-nebulosan och Andromedagalaxen. Det är enkelt att ställa in teleskopet så att du kan börja observera på nolltid. Den låga vikten på endast 2,7 kg gör det lätt att bära på tur.
Manuellt Alt-Azimuth-teleskop: Du navigerar mot himlen genom att flytta teleskopet upp / ner, vänster / höger för att se objektet i sökaren.

Kikaren kan också användas under dagen bortom landskapet, eftersom teleskopet har en högervänd - men spegelvänd inverterad - bild.
Tillbehör ingår

PowerSeeker 50 levereras med fyra okular (20mm, 12mm, 4mm och 1.5x högervänd okular), omvänd prisma, röda pricksökare och en 3x Barlow-lins. Det omvända prismaet möjliggör inverterad visning, perfekt för landskapsmotiv, men kan också användas för himlakroppar. Red dot finder hjälper dig att snabbt centrera ett objekt i okularet för enklare observation. Barlow-linsen tredubblar förstoringen för varje okular.

Starry Night Software

Ladda ner Celestron's Starry Night Software och lär dig mer om natthimlen, himlakropparna och hur du planerar din nästa observationssession. Celestron Starry Night Software är det ledande astronomipaketet på marknaden som ger resurser och kunskap för att se vårt solsystem och bortom.

 

Model Celestron Powerseeker 50
Objektivdiameter 50 mm
Brändvidd 600 mm (f/12)
Okularer, 1.25" 20 mm - 12 mm - 4 mm
Förstoring 30x, 50x, 90x, 150x
Tilbehör

StarPointer™ rødpunkts sökare,  3x barlow linse, vendlins 90° 

Tubus längd 61 cm
Vikt ialt 2,7 kg
  Inkl. AZ aluminiumsstativ 
   Inkl. engelska manual

 

Titel Typ Storlek Manual
Celestron-Powerseeker-50-setup.pdf PDF 239.82KB Manual
Celestron-Powerseeker-50-manual.pdf PDF 39.71MB Manual
Trustpilot