Celestron Travelscope 70DX inkl. smartphoneadapter

Modell/Varunr.: C22035

1.845 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron Travelscope 70DX inkl. smartphone adapter
Ett perfekt dag-till-natt-teleskop, Travel Scope 70 DX.

Teleskopet levereras med ett stativ i full höjd och massor av bonustillbehör, inklusive en smartphoneadapter så att du kan ta foton och filma genom okularet. Allt packas ihop i en högkvalitativ ryggsäck - redo att ta med dig.

Det är enkelt att ställa in teleskopet. Justerbara stativben gör höjden på teleskopet lätt justerbar.

På natten får du med Travel Scope 70 DX en fantastisk utsikt över planeterna, månen, stjärnhopar och ljusare djupa himmelobjekt som Orionnebulosan och Andromedagalaxen. Under dagen fungerar Travel Scope 70 DX som en tubkikare. Njut av fantastisk utsikt över fåglar, vilda djur, båtar på vattnet, migrerande valar och mer.

Hela teleskopsetet väger endast 1,5 kg, så du kan ta det med dig överallt.

Smartphone-adapter och Bluetooth-utlösare
Skapa dina egna fantastiska foton och video av himmelska eller jordiska objekt med smartphoneadaptern. Med sin lätta, styva ram gör detta tillbehör att du kan ansluta vilken smartphone som helst till ditt Travel scope okular. Den extra förstoringen som okularet ger gör att din telefon kan ta fantastiska bilder av månen och planeterna.

Denna smartphoneadapter installeras enkelt genom att klämmas över toppen av ett okular. Smarttelefonen hålls på plats med hjälp av spänningsknappar som säkert låser din telefon på plats. För att ta den bästa bilden har Celestron även tillhandahållit en Bluetooth-utlösare som gör att du kan frigöra kamerans slutare på vilken Android- eller iOS-smartphone som helst utan att störa platsen för din telefon och teleskop.

OBS: Vissa stora och/eller skrymmande telefonfodral (inklusive fodral i foliostil) kan behöva tas bort för att telefonen ska passa in i adaptern.

Manuellt Alt-Azimut-teleskop
Navigera på himlen med säkerhet med Travel Scope 70 DX:s intuitiva panoreringshandtag. Alt-Az-styrning med koppling möjliggör mjuk spårning och exakt pekning. Som ett fotografiskt stativ kan du flytta kopplingen upp/ner, vänster/höger för att följa ditt objekt i okularet.

Deluxe tillbehör ingår
Förutom smarttelefonadaptern och Bluetooth-utlösaren innehåller Travel Scope 70 DX ett komplett utbud av optiska tillbehör, inklusive två okular (20 mm och 10 mm), en diagonal, en sökare, en 2x Barlow-lins och ett månfilter.

De två okularen ger olika förstoringar, så att du kan se ditt motiv med låg eller hög effekt. Diagonalen möjliggör mer bekväm visning och bilder som är vända uppåt. Den permanent monterade sökaren hjälper dig att lokalisera föremål och snabbt centrera dem i ditt teleskops okular. Slutligen minskar månfiltret bländning och ökar kontrasten på månens yta.

Reseryggsäck
Packa teleskopet, stativet, okularen och tillbehören säkert i den medföljande ryggsäcken.

 

Objektivdiameter  70 mm
Brändvidd 400 mm
Okularer, 1.25" 10mm (40x), 20mm (20x)
Förstoring 20x, 40x, 80x
Tilbehør søger 5x24 mm, taske, stativ
Stativhöjd fra 55,88cm - 132,08cm
Rörlängd 431mm
Vikt 1,5 kg
I paketen Teleskop, stativ, smartphone-adapter, bluetooth-avtryckare, 2 okular 10 mm och 20 mm, diagonal, sökare, 2x barlow-lins, 1 månfilter