Acuter Newtony 50 DIY kit

Modell/Varunr.: H10991

614 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Acute Newtony 50 DIY kit
Acute Newtony 50 DIY är ett komplett fullt funktionellt pedagogiskt teleskopkit som kommer i kitform för självmontering.

Teleskopröret har fördelen av en avtagbar upptäcktspanel som avslöjar den fascinerande interna konstruktionen av ett newtonskt optiskt system, för att ge en förståelse för hur det fungerar. Detta kompakta och bärbara teleskop är en utmärkt pedagogisk produkt för inlärning och observation. Bilder kan tas med en smartphone med en valfri smartphoneadapter (köps separat) för att hålla ett register över dina observationer.

Satsen innehåller ett 50 mm Diameter f=200 Newtonskt teleskop som levereras i komponentform, ett 20x (10 mm) okular, ett projektionsokular och ett bordsstativ. Levereras i en vacker färgad presentförpackning med bärhandtag för enkel transport och bruksanvisning.

  • Bygg ditt eget teleskop!
  • Perfekt för inlärning, observation och upptäckt
  • Se hur det fungerar inuti
  • Kompakt och bärbar


Det Newtonska namnet gavs för att hedra Isaac Newton (1643-1727), en brittisk vetenskapsman som uppfann reflektorteleskopet. Acute Newtony 50 DIY är det perfekta sättet att följa i hans fotspår på din utforskning av universum.

Detta är en produkt för barn från 5+. Vuxen tillsyn och hjälp krävs.

Objektivdiameter 50 mm
Brännvidd 200 mm f/4
Okular, 1.25" 20 mm 
Förstoring 10x
Engelsk manual