• Betala säkert med Klarna
  • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • 5 stjärnor på Trustpilot

Celestron AstroFi 127 Wifi Teleskop

8.822 sek 9.851 sek

Klarna

Modell/Varunr.: C22206
Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestrons AstroFi 127 är ett 127 mm Maksutov-Cassegrain-teleskop, som är perfekt för att observera både natthimlen och land.

Astro Fi ger fantastiska vyer över kratrarna på månen, Saturnus ringar, den stora röda fläcken på Jupiter, Orionnebulosan, Hercules klotkluster och mer. Den medföljande diagonalen gör att bilden är vänd åt höger och kan användas som kikare under dagen. Det är enkelt att ställa in teleskopet så att du snabbt kan komma igång.

Du kan sätta ihop teleskopet, dess tillbehör och ladda ner SkyPortal-appen på bara några minuter. De justerbara stativbenen gör att du kan justera höjden på teleskopet. Det kompletta teleskopsetet väger endast 7,8 kg, vilket gör det perfekt att transportera vart du än går.

Kontrollsystem

Teleskopet har integrerat WiFi och styrs via Celestrons SkyPortal-app. Styr ditt teleskop med din smartphone eller surfplatta. Astro Fi-serien har en egen trådlös anslutning till Celestrons SkyPortal-app. Celestrons SkyPortal-app ersätter den traditionella handkontrollen med en 100 % trådlös anslutning. Skanna himlen efter ett objekt du vill visa, tryck på objektet i SkyPortal så hittar ditt Astro Fi-teleskop automatiskt objektet. Under observationen ger SkyPortal-appen spännande information om objektet.

Var redo att observera snabbt och enkelt tack vare Celestrons prisbelönta SkyAlign-teknik. Centrera tre ljusa objekt i okularet och ditt teleskop beräknar dess placering. Du kan till och med skapa en Sky Tour av alla de bästa himmelobjekten som kan visas baserat på din exakta plats och tid.

Utrustning

Celestron AstroFi 127 kommer med två okular (25 mm och 10 mm), en stjärndiagonal, en integrerad smartphone-adapter och en röd punktsökare. De två okularen har olika förstoringar så att du kan se vissa föremål. Sökaren för röda prickar hjälper dig att snabbt centrera ett objekt i ditt okular.

Bli ännu roligare med Astro Fi genom att använda smartphoneadaptern. Placera din smartphone i adaptern och fäst den sedan över okularet för att ta bilder och filma alla dina upptäckter.

Teleskopets design gör att det kan röra sig i alla riktningar.

Med Celestrons Starry Night-programvara som är nedladdningsbar för smartphones kan du lära dig om natthimlen och himlaobjekt. Celestron Starry Night Software är det ledande programvarupaketet för astronomi på marknaden som har kunskapen att observera vårt solsystem.

 

Diameter tubus

127 mm

Brännvidd

1270 mm f/12

Okularer, 1,25"

25 mm och 10 mm

Förstöringar

60x og 150x

Högsta användbara forstöring

300x

Software

Celestrons Starry Night Special Edition-software, SkyPortal-app.
Passande för Månen, planeter (inklusive Saturnus ringar och Jupiters månar), nebulosor, galaxer, solen (endast med solfilter) och landskapsobservationer

Kraft

8 AA batterier (ingår ej) 12 V strömförsörjning eller powertank (strömförsörjning/powertank köps separat)

Vikt

7,8 kg

Stativ

Datorstyrd Altitude-Azimut med justerbar höjd

Paketen består av

 127mm/5" tubus |  Stativ | Tilbehörsfack | 2x okular (25 mm och 10 mm) | Starpointer | Stjärndiagonal | Batteri väska | Engelsk manual