Sky-Watcher Skymax 127 WiFi Stjärnkikare

Modell/Varunr.: H10195

9.229 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Sky-Watcher Skymax 127 WiFi Stjärnkikare
Skymax 127 är en absolut pärla inom WiFi-teleskop, då du med detta Maksutov-Cassegrain-teleskop har möjlighet att observera Månen, planeterna och de djupare himlakropparna. Teleskopet är motorstyrt vilket innebär att du styr teleskopet via en app på din smartphone eller iPad. Detta gör det extremt enkelt att komma igång med att studera natthimlen och därför passar teleskopet såväl nybörjare som de med erfarenhet.

Utforska natthimlen
Se månens detaljerade yta eller ringarna runt Saturnus tydligt med detta teleskop. Med Explorer 130s extra stora ljusinsläpp och en maximal förstoring på ca. Vid 250x kan vissa Messier-objekt som klothimlen i Hercules (M13) och Stora Nebulosan i Orion (M42) ses. Börja utforska några av de avlägsna Messier-objekten med ditt Sky-Watcher-teleskop.

Både huvudspegeln och sekundärspegeln är belagda med en högreflekterande yta (Radiant Aluminium Quartz), som skyddas av ytterligare en Mg2F-överbeläggning, vilket gör spegelbeläggningen mer motståndskraftig och ger den en längre livslängd. Det ger dig en ännu bättre upplevelse av natthimlen och framhäver detaljer om månen och planeterna.

Dessutom är bilden omvänd av den medföljande diagonalen. Det betyder att du även kan studera landskapet med Skymax 127 och därigenom använda teleskopet som kikare under dagen.

WiFi-styrt teleskop
Den mycket bärbara Sky-Watcher SKYMAX-127 (AZ-Go2) är designad för att styras trådlöst med din smartphone eller surfplatta med den kostnadsfria SynScan-appen för iOS eller Android. Med sin inbyggda WiFi-modul skapar AZ-Go2-fästet sitt eget Wi-Fi-nätverk, så fästet kan användas var som helst, utan att vara beroende av andra WiFi- eller mobilnätverk.

Efter att ha angett dina koordinater i appen och följt en enkel justeringsprocedur är du redo att utforska universum med appens intuitiva pekskärmsmeny. AZ-Go2 och SynScan-appen ger fullständig datoriserad GO-TO-kontroll, vilket gör att teleskopet automatiskt kan roteras till något av objekten i Appens omfattande databas med 10 000+ himlakroppar.

Dessutom kan du också få en skyrundtur av de bästa synliga föremålen i realtid, hjälp med att identifiera de himmelska föremålen och mycket mer!

Objektivdiameter

127 mm

Brännvidd

1500 mm f/11,8

Okular

25 mm og 10 mm

Förstoringar

60x og 150x

Software

Sky-Watchers SynScan App for iOS and Android
Högsta användbara forstöring 

254x (vid köp av ett extra okular)

Lämplig för Måne, planeter, nebulosa, galaxer, sol (endast med solfilter) och landskapsobservationer
Ström 8 stk AA batterier, strömförsörjning eller powertank (indgår ej)

Vikt

7,8 kg

Stativ

Computerstyret Altitude-Azimuth med justerbar højde

Paketet består av

 127 mm/5" tubus | Computerstyret stativ | Stjernediagonal | 2x okularer (25 mm og 10 mm) | Starpointer sökare | Diagonal | Batteripos | Engelsk manual

Titel Typ Storlek Manual
SynScan-App-Users-Manual-6.pdf PDF 515.51KB Manual