Jaeger Elite 8x56Kikare

Modell/Varunr.: A4799

2.460 SEK 3.383 SEK

Klarna

Lagerstatus: På lager
st.

Jaeger Elite kikare
Jaeger Elite är en utmärkt kikare gjord av kvalitetsmaterial med extremt ljus optik. Det gör att du får en kikare som garanterat gör dina naturupplevelser bättre. Kikare finns i flera olika storlekar, så du är säker på att den enskilda kikaren är idealisk för just dina behov. Alla kikare har ett bra brett synfält, vilket gör att du kan studera mer på en gång.

Ljusastark kikare
Kikaren är tillverkad med fasbelagda BAK-4-prismor. Fasbeläggning är en beläggning som används i den bästa kikaren för att avsevärt öka ljustransmissionen. Det ger dig en ljus och detaljerad bild, oavsett om du vandrar i solens strålar eller jagar i skymningen. Detta gör också att du är säker på att få en naturlig färgåtergivning av skogens många nyanser. Men vad är skillnaden mellan de 3 storlekarna?

Jaeger Elite 8x56
Denna storlek kommer också att vara idealisk för jakt på grund av 56 mm. främre linser. Kombinationen av 56 mm främre linser och fasbelagd optik kommer att avsevärt öka ljustransmissionen och garanterar därför ljusa och detaljerade bilder i skymningen. Dessutom kommer en 8x förstoring att göra det enkelt att byta fokus från ett objekt till ett annat.

Kikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av magnesium med en tjock gummiförstärkning på utsidan. I kombination med den öppna brodesignen kommer du att ha ett säkert och bra grepp om kikaren – även om de blir blöta av regndroppar. Kikaren är 100 % vattentät och kvävefylld. Det gör att den även är dimmfri, och du kan därför ta den med dig i alla slags väder.

Specifikationer

  • Faskorrigerade bak-4 prismor
  • Centrumfokus
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät
  • Kvävgasfylld
     
Modell 8x56
Förstoring 8x
Objektivlins 56 mm
Synsfält v/ 1000 meter      112 m
Vikt 1014 g
Dimensioner 170x150 mm
Närfokusering från 2 meter
Garanti 10 år
Paketet består av Jaeger Elite kikare, väska, rem och linsskydd