Viewlux Ultra PC Kikare

Pris från 1.999 SEK

Klarna


Viewlux Ultra PC kikare
Viewlux Ultra PC är en oerhört ljusstark kikare som gör att du kan nära studera fåglarna och naturen in i minsta detalj. Det är därför en utmärkt kikare som säkerligen kommer att göra dina naturupplevelser ännu bättre, oavsett om du ska ut på din dagliga promenad i den danska terrängen, observera fåglarna i trädgården eller jaga. Den rekommenderas bland annat för fågelentusiaster på grund av den höga detaljnivån och naturliga färgåtergivningen.

Ljus stark kikare
Kikaren har fasbelagda BAK-4-prismor och därför utmärkt optik. Fasbeläggning används bara i de bättre kikaren, eftersom den avsevärt optimerar kikarens prestanda. Det betyder i praktiken att du kommer att uppleva

1) en otroligt hög detaljgrad när man bland annat studerar landskapet. Det kommer generellt att ge dig en mycket bättre naturupplevelse och göra det möjligt att se små egenskaper på fågeln som annars skulle vara svåra att se.
2) en överlägsen färgåtergivning som är trogen de naturliga färgerna. Den naturliga färgåtergivningen gör också att man kan se betydligt fler nyanser än med kikare som inte har fasbelagd optik.
3) att bilden är ljus och tydlig även om ljusförhållandena inte är optimala. Speciellt är det en fördel om du observerar i skymningen eller jagar.

Dessutom är optiken även antireflekterande, vilket också bidrar till ökad ljusgenomsläpplighet i kikaren.

Kikarens struktur
Med en robust gummiförstärkning är du säker på att ha ett stadigt grepp om kikaren – även om du tar med den på en tur på vintern iförd vantar. I mitten av kikaren sitter ett fokuseringshjul, som du använder för att fokusera. Den är steglös, så du kan snabbt ställa in den efter dina behov. Storleken på fokuseringshjulet gör det enkelt att manövrera kikaren med en hand. Detta är en fördel om du behöver byta fokus från ett hoppande rådjur till en flygande örn.

Kikaren är 100% vattentät och immafri. Du kan därför ta med den på en resa även om vädret förutspår regnskurar eller ta med den på semester till ett fuktigt klimat. Dessutom har kikaren vridbara okular, och passar därför särskilt bra både med och utan glasögon.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Fasbelagd optik
  • Centrumfokusering
  • Twist-up okular
  • 100% vattentät
     
 Modell  8x42  10x42  12x42
Förstoring  8x  10x  12x
Objektivdiameter  42 mm  42 mm  42 mm
Synfält  123 m / 1000 m  101 m / 1000 m  77 m / 1000 m
Vikt  670 g  670 g  670 g
Mått 135x120 mm 135x120 mm 135x120 mm
Garanti 10 år 10 år 10 år
Paketet består av Viewlux Ultra PC kikare, väska, rem och linsskydd