Viewlux Classic 10x50 Kikare

Modell/Varunr.: A4532

614 SEK 814 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Viewlux Classic 10x50 Kikare
Denna kikare är en bra allroundkikare för den som vill ha extremt prisvärd kikare för natur- och landskapsobservation. Den är idealisk för att stå i fönsterbrädan eller i vardagsrummet när du ska se ett rådjur från stugan eller titta ut över fartygen i viken.

Prisvärd kikare med 10x förstoring
Kikaren har BK-7-prismor och helt multicoated linser. I kombination med 50 mm linser är du säker på att få en tydlig och skarp bild, så att du enkelt kan följa djurlivet. Med en 10x förstoring får du objektet du observerar 10x närmare. Det betyder att du kan se fler detaljer. Det är därför en bra kikare för den som vill ha en hög förstoring.

Kikarens struktur
Kikaren är robust och pålitlig och med en kraftig gummiförstärkning får du ett bra grepp om kikaren. I mitten finns ett stort fokuseringshjul, så att du snabbt kan fokusera på djuret som sticker ut huvudet bakom busken eller fartyget som seglar förbi.

Ögonstyckena är gjorda av gummi. Använder du glasögon kan det vara fördelaktigt att fälla ner okularen. Då är du säker på att utnyttja kikarens hela synfält.

Specifikationer

  • BK-7 prismor
  • Fullt multicoatet optik
  • Centerfokus
  • Svart gummiarmering
     

Modell 10x50
Förstoring 10x
Frontlinsdiameter 50 mm
Synfält på 1000m 99 m
Vikt 790 g
Mål 17x18 cm