Breitler Stabino 14x42 Kikare

Modell/Varunr.: A4992

10.768 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Breitler Stabino 14x42 kikare
Denna kikare är idealisk för den som vill ha hög förstoring i handhållen kikare. Kikaren har en inbyggd stabilisator, vilket gör det enkelt för dig att få en lugn och stabil bild trots den höga förstoringen på 14x. När du använder kikaren låser sig bilden på objektet och skapar en stillbild. Du är därför säker på att inte missa en enda detalj på djuret eller i landskapet.

Den höga förstoringen gör den idealisk för att studera både landskap och djur, då du kommer nära alla detaljer. Dessutom är den också idealisk som marinkikare på en båt. Detta eftersom stabiliseringsfunktionen säkerställer en stabil bild, även om du är på en gungande båt. Slutligen kan den också rekommenderas för astronomiskt bruk, då man med en 14x förstoring får möjlighet att titta lite närmare på Månen och upptäcka fler stjärnor än vad blotta ögat kan upptäcka.

Kikaren har 42 mm linser och ger dig därför en ljus och skarp bild. Dessutom har den twist up okular, som gör det enkelt för dig att använda den oavsett om du bär glasögon eller inte.
 

Modell 14x42
Förstoring 14x
Objektivlins diameter      42 mm
Vikt 500 g
Synfält 66 m/1000 m
Mått 180x120x70 mm      
Närgräns 4 meter
Batteri 1 x AA (ingår) för 30 timmars användning
Garanti 3 år