Viewlux Fix Fokus Kikare

Modell/Varunr.: a4550

922 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Viewlux Fix Focus kikare
Viewlux Fix Focus-kikare är den idealiska kikaren för hela familjen, eftersom den inte kräver justering, som en vanlig kikare. Det gör att både de yngsta och de äldsta lätt kan få en stabil och skarp bild av bland annat natur, fåglar i rörelse och sportevenemang där spelet går snabbt.

Användarvänlig kikare utan inställning

Fördelen med Viewlux Fix Focus är att den inte kräver inställning. Den har inget fokuseringshjul, som en vanlig kikare har. Istället är Viewlux Fix Focus alltid skarp och redo att användas. Detta gör den extra lämpad som familjekikare, då du enkelt kan byta till att titta med kikaren utan att behöva ändra fokusinställningarna. Dessutom är fix focus-funktionen extremt lämplig för att observera saker i rörelse – till exempel fåglar eller flygplan, då den alltid är skarp och redo för observation.

Kikaren är gjord med BAK-4-prismor och flerbelagda linser. I kombination med de stora 50 mm linserna kommer du att upptäcka att kikaren ger ljusa och detaljerade bilder med bra kontrast. Kikarens 50 mm-linser påverkar dock vikten också, och den väger därför 820 gram. Detta gör den särskilt idealisk för att stå på fönsterbrädan, ligga i bilen eller båten - så att du alltid är redo att fånga fågeln, motorbåten och naturens många detaljer. Du kan dock även köpa en kikare rem, så att du har kikaren nära till hands på en promenad.

Kikarens struktur
Kikaren har en robust gummiarmering, vilket säkerställer ett bra grepp. Du kan därför ta med den på en resa även om det är kallt, då den har bra grepp även med vantar på.

Kombinationen av fix focus-funktionen och en förstoring på 7x gör kikaren enkel att använda för alla åldrar. Både de yngsta och de äldsta i familjen kommer att upptäcka att kikaren ger en stabil och skarp bild – helt enkelt genom att hålla kikaren upp mot ögonen. Dessutom passar kikaren även som marinkikare. Det beror på att kikaren har en 7x förstoring, vilket är lätt att hålla stilla även på en gungande båt. Du kan därför enkelt upptäcka en passerande motorbåt i hög hastighet med en Viewlux Fix Focus-kikare.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Fullt flerlagerbehandlad optik
  • Fix Focus-funktion (alltid skarp)
Modell 7x50
Förstoring 7x
Objektivdiameter 50 mm
Synfält på 1000 m 123 m
Vikt 820 g
Mått 180x195x55 mm
Garanti 10 år
Paketet består av Viewlux Fix Focus kikare, väska och rem