GPO Passion ED 32 Kikare Sand

Pris från 5.383 SEK

Klarna


GPO Passion ED 32 Kikare
German Precision Optics Passion ED-kikare med 32 mm linser är kompaktkikare som är idealiska för den som vill ha en kikare för bland annat vandring. Trots den kompakta storleken kommer du att uppleva en naturlig färgåtergivning och en detaljerad bild tack vare kikarens ED-glas.

Kompakt kikare med ED-glas
Kikaren är gjord med ED-glas. Det betyder att kikaren har Extra Low Dispersion glas, och därför kommer du att uppleva en naturlig färgåtergivning av landskapets många detaljer och djurens många nyanser. Du är därför säker på att få en bild utan färgförvrängning.

Dessutom har kikaren en GPObright-beläggning. Det är en patenterad linsbeläggning som maximerar ljustransmissionen. Detta är en vakuumbeläggning som appliceras på GPO:s högpresterande linser som låter 99,7 % av tillgängligt ljus passera genom varje optisk yta. Det betyder att den totala ljusgenomsläppligheten för kikaren är 90 %. Det är extremt högt för en kompakt kikare, och det beror på ED-optiken i kombination med GPObright. Optiken kompenserar därför för de mindre objektivlinserna på 32 mm. Detta resulterar i en skarp bild med hög kontrast och hög detaljnivå trots kikarens kompakta storlek.


Kikarens struktur
Den slimmade och ergonomiska designen har kombinerats med användningen av material av hög kvalitet. Hela höljet är tillverkat av magnesium. Tack vare ED-linser, multi-coatings och avstämd optik erbjuder de ett brett synfält, hög skärpa från kant till kant och transmissionsvärden, samt en kortare närfokus på endast 2 meter.

Det stora greppvänliga fokuseringshjulet gör fokuseringen extra enkel.
Du kommer snabbt att märka fördelen med fokuseringshjulet så fort du tar kikaren i händerna: ditt pekfinger landar automatiskt på hjulet, och det kommer därför att falla dig naturligt att använda kikaren med både en hand och två händer. Slutligen är kikaren vattentät och du kan därför ta med den till alla utomhusaktiviteter oavsett väderförhållanden.Specifikationer

  • ED glas (glas med extra låg spridning)
  • Multi-coating
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät
  • Kvävefylld

Modell 8x35 10x35
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 35 mm 35 mm
Synfält 134 m/1000 m 104 m/1000 m
Närgräns  2 meter 2 meter
Vikt 570 g 500 g
Mått 118x118 mm 118x118 mm
Pupillavstånd 56-73 mm 56-73 mm
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av GPO Passion ED 32 kikare, hard case väska, neopren rem och linsskydd
Titel Typ Storlek Manual
Manual_PASSION_ED_Kikkerter-1.pdf PDF 730.79KB Manual