• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Byomic Dobson Teleskop 102 mm

1.999 sek

Modell/Varunr.: BL260260
Lagerstatus: Finns i lager
st.

Byomic Dobson Telescope SkyDiver 102/640 är ett fantastiskt teleskop för att observera stjärnhimlen.

Stjärnkikaren är utrustad med en dobson bas som gör det enkelt att flytta teleskopet azimutalt (horisontellt och vertikalt). Eftersom teleskopet bara behöver placeras på en plan yta behöver du inte mycket utrymme. Byomic SkyDiver 102 mm är utrustad med ett handtag i hållaren, vilket gör det enkelt att bära och flytta teleskopet. Om du behöver ta med dig teleskopet på resan är det lätt att ta med dig eftersom det bara väger 6 kg och inte tar mycket plats.

Kom nära månkratrar, se Saturnus ringar och Mars polarkappar.

Byomic Dobson Telescope SkyDiver 102/640 är ett kraftfullt och enkelt teleskop. När teleskopet har placerats på en plan yta är det klart för användning. På grund av Dobsonian-monteringen kan teleskopet enkelt flyttas åt vänster och höger såväl som upp och ner. När rätt position har uppnåtts kan den låsas på plats med de praktiska låsknapparna. Med hjälp av red dot sökares röda prick kan teleskopet enkelt riktas mot en himmel objekt. När du tittar genom den röda pricken och flyttar teleskopet så att den röda pricken syns på en himmel objektet kommer du också att se detta när du tittar genom okularet.

Vi rekommenderar att du börjar med den minsta förstoringen (20 mm okular) och sedan fortsätter med det andra okularet. Om du börjar omedelbart med hög förstoring (6 mm okular) blir resultaten vanligtvis inte tillfredsställande.

Teleskopet levereras med två okular, en 6mm och 20mm samt en 3x barlow-lins, vilket innebär att flera olika förstoringar uppnås.

 

Objektivdiameter tubus

102 mm

Brändevidd

640 mm

Okular 1.25"

6 mm og 20 mm 

Förstoring

32x, 107x, 96x, 321x 

Vikt

6 kg

Tilbehør 2 stk okularer, Rødpunktsøger, 3x Barlowlinse
Der medfølger i pakken 1 stk dobson teleskop 102 mm, 2 stk okularer 6mm og 20mm, 3x barlowlinse, red dot sökare, engelsk manual
Engelsk manual
Titel Typ Storlek Manual
Manual-Byomic-dobson-102-teleskop.pdf PDF 847.07KB Manual
Trustpilot