Astromaster 130 EQ Stjärnkikare med Smartphone adapter och Barlow linse

Modell/Varunr.: C32044

3.174 SEK 3.477 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager - Leveranstid 3-5 arbetsdagar
st.

Astromaster 130 EQ Stjärnkikare med Smartphone-adapter och Barlow-lins
Om du letar efter ett mångsidigt teleskop för både himmel- och landskapsobservation har du kommit till rätt plats med AstroMaster-serien. Ett 20 mm rätlinjigt okular medföljer vilket gör att du även kan använda teleskopet för landskap.

Astromaster 130 – ett newtonskt reflektorteleskop har en stor spegel på 130 mm, vilket är idealiskt om du vill observera de svaga djuphimlens objekt utanför solsystemet. Naturligtvis kan du också använda den för att observera månen och planeterna.

Utforska natthimlen
En AstroMaster erbjuder inte bara en hisnande utsikt över månen, av Saturnus med dess ringar, av Jupiter med dess band och månar, av nebulosor och stjärnhopar. Du kan också observera solaktivitet med ett solfilter 130 mm. Med Asstromaster 130:s extra stora ljusinsläpp kan vissa Messier-objekt som klothimlen i Hercules (M13) och Stora Nebulosan i Orion (M42) ses. Börja utforska några av de avlägsna Messier-objekten med ditt Celestron teleskop.

Ta bilder med din smartphone
Med en smartphone-adapter kan du fästa din smartphone på okularet, och du kan nu ta bilder av det du ser. En smartphone passar alla okular. Smarttelefonadaptern ingår i detta paket. Observera att astrofotografering med en DSLR-kamera inte rekommenderas med detta teleskop.

2x barlow lins
En 2x  barlow-lins ingår i detta paket. Barlow-linsen låter dig uppnå flera förstoringar - nämligen 33x, 66x, 65x, 130x. För att uppnå ytterligare förstoringar kan ett Planet-okular 5 mm köpas till. Med detta kan 130x förstoring uppnås och med barlowlinsen 260x.

Specifikationer

  • CG-3 Ekvatorial montering som med hjälp av styrkablar gör det enkelt att justera och spåra föremål
  • Justerbart, högt stålstativ med lyxig tillbehörsbricka
  • Snabb och enkel installation
Objektivdiameter 130 mm
Brännvidd 650 mm (f/5)
Okularer, 1.25" 20 mm vendeokular - 10 mm
Förstoring 33x, 65x, 66x, 130x
Tillbehör smartphone adapter / barlow linse, okular
Software Starry Night Basic Edition
Högsta förstoring v/köp av tillbehör 307x
Vikt 10,9 kg
Stativ CG3 ækvatorial montering
Pakken inkluderar Optisk tube| CG-3 ækvatorial stativ | tilbehørsbakke| 2 okularer – 20 mm med indbygget vendeprisme og 10 mm | Smartphone adapter & T-Adaptor/Barlow | Engelska manual

 

Titel Typ Storlek Manual
AstroMaster-EQ-Manual-2.pdf PDF 613.46KB Manual
Astromaster-EQ--Set-Up-Guide-1.pdf PDF 3.37MB Manual