Carson Förstoringsglas med ljus, 110 mm

Modell/Varunr.: CS118AS95

245 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Carson Förstoringsglas med ljus, 110 mm
Carson AS-95 är en kompakt handhållen förstoringsglas med 2x förstoring, en 110 mm lins och inbyggd LED-belysning. Perfekt för att läsa små bokstäver, även i svagt ljus. Förstoringsglaset har en asfärisk lins. Detta ger en tydligare bild och minskar kant-till-kant-förvrängning.


För att förstora små sektioner ytterligare har den en punktlins (förstoring 7x). Denna sitter på handtaget. Förstoringsglaset är utrustat med ett ergonomiskt plasthandtag och har inbyggd LED-belysning som slås på med två AAA-batterier (ingår ej).

Du installerar dessa batterier i facket längst ner på handtaget. Du kan slå på och av lamporna manuellt, och du kan också ställa in lysdioderna på två ljusstyrkenivåer. Du kontrollerar detta med hjälp av skjutreglaget på huset.


Linsen är gjord av kristallklar akryl. Jämfört med glas är akryl lättare och har en högre motståndskraft mot repor.

Kombinationen av den stora, asfäriska linsen och den inbyggda belysningen gör denna förstoringsglas mycket lämplig för vardagliga aktiviteter, som läsning. Naturligtvis kan du också använda detta förstoringsglas för att se små föremål med mer detaljer, såsom mynt eller insekter.

Specifikationer

  • Förstoring: 2x / 7x
  • Linsdiameter: 110 mm
  • Mått: 257 x 137 x 25 mm
  • Vikt: 190 g