GPO Passion ED Kikare Sand

Pris från 5.998 SEK

Klarna


GPO Passion ED Kikare
German Precision Optics Passion ED-kikaren är utmärkta kikare som säkerställer ljusa, tydliga och detaljerade bilder tack vare den suveräna ED-optiken. Det gör kikaren extra lämpad för naturentusiaster, fågelskådare eller jägare som vill upptäcka naturens detaljer och djurens nyanser i både fullt dagsljus, men även i skymning. ED-glaset säkerställer en extremt hög ljusgenomsläpplighet, vilket gör det möjligt att se detaljer även under ogynnsamma ljusförhållanden.

Utmärkt kikare med ED-glas
Kikaren är gjord med ED-glas. Det betyder att kikaren har Extra Low Dispersion-glas, vilket förhindrar färgspridning, men istället säkerställer 100% naturlig färgåtergivning. Detta innebär också att du kommer att uppleva fler nyanser av skogens gröna färg och hjortens bruna nyanser med en GPO Passion ED-kikare.

ED-glasögon i kombination med GPObright-beläggning ger kikaren en ljusgenomsläpplighet på 90 %. GPObright är en patenterad linsbeläggning som maximerar ljustransmissionen. Detta är en vakuumbeläggning som appliceras på GPO:s högpresterande linser som låter 99,7 % av tillgängligt ljus passera genom varje optisk yta. Det betyder att den totala ljusgenomsläppligheten för kikaren är 90 %.

Kikarens struktur
Den slimmade och ergonomiska designen har kombinerats med användningen av material av hög kvalitet. Kikarhuset är tillverkat av lättviktsmagnesium, vilket gör den lätt att bära. Tack vare ED-linser, multi-coatings och koordinerad optik får du ett banbrytande stort synfält. Det är särskilt en fördel när man ska observera runt eller se ett djur i fart. Du har därför alltid överblicken och kan snabbt se detaljerna som rör sig i naturen.

Det stora greppvänliga fokuseringshjulet gör fokuseringen extra enkel. Det blir därför lätt för dig att snabbt växla fokus mellan två observationer, om du studerar en stor flock djur eller behöver byta fokus från land till himmel. Dessutom har kikaren vridbara okular, vilket gör dem idealiska att använda både med och utan glasögon.

Slutligen är Passion ED-kikaren vattentät och kvävefylld. Du kan därför ta den med dig till alla utomhusaktiviteter oavsett väderförhållanden.

Specifikationer

  • ED glas (glas med extra låg spridning)
  • GPObright
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät
  • Kväve fylld

Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 143 m/1000 m 114 m/1000 m
Närgräns  1,8 meter 1,8 meter
Vikt 740 g 725 g
Mått 138x127 mm 138x127 mm
Pupillavstånd 56-75 mm 56-75 mm
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av GPO Passion ED kikare, hard case väska, neopren rem och linsskydd
Titel Typ Storlek Manual
Manual_PASSION_ED_Kikkerter-2.pdf PDF 730.79KB Manual