Omegon belyst sökera 9x50

Modell/Varunr.: OM4837340

1.845 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Det är enkelt att hitta astronomiska objekt med Omegon 9x50-sökaren, som ger en ljus bild och en bekväm betraktningsvinkel.

Tycker du att hårkorset är svårt att se mot natthimlen? Använd sedan den här upplysta Omegon 9x50-sökaren. En inbyggd röd LED-belysning ger diskret, dimbar och lätt att se belysning för hårkorset.

Med en 50 mm lins ger den en särskilt ljus bild. Nu blir föremål som inte är synliga för blotta ögat synliga. Denna sökare gör det möjligt att nu se ett stort antal extra stjärnor.

Akromatisk optik med 9x förstoring och optiska ytor är flerbelagda för att förhindra reflektioner.

Omegon 9x50-sökaren har en inbyggd trådkorg så att du lättare kan hitta rätt objekt och placera det mitt i huvudteleskopets synfält. Trådarna i korset har hållits ganska fina, men är fortfarande mycket synliga mot natthimlen. Sökaren levereras komplett med en robust monteringsplatta. Två justerskruvar och en tryckfjäder möjliggör mycket snabb justering av huvudteleskopet. Noggrann fokusering kan uppnås genom att vrida linsen.

Sökaren passar ett stort urval av märken: Skywatcher, Celestron, Vixen, Orion, GSO och många andra märken har kompatibla hållare.

 

  • 9x50 sökare med 50 mm linsdiameter
  • ljusare DSO direkt synliga
  • hållare passar de flesta teleskop
  • enkelt fokus på linsen
  • justering av sökarens intervalljustering med två skruvar och fjäder
  • engelska manual

 

 

Titel Typ Storlek Manual
Manual-Omegon-Soeger-9x50.pdf PDF 359.40KB Manual