Skywatcher Star Adventurer SAM pro pack

Modell/Varunr.: H50210

4.922 SEK

Klarna

Lagerstatus: Ring for leverans
st.

Sky-Watcher Star Adventurer Mini Wi-Fi (SAM) är en kompakt kamera platform med hög precision som är idealisk för astrofotografi för långvarig exponering
samt time-lapse-fotografering under dagen och på natten. SAM passar enkelt i din ryggsäck eller kameraväska, vilket gör den till en bekväm resekamrat.

SAM levereras med inbyggt WiFi och den gratis Star Adventurer Mini Console-appen för Android- och iOS-plattformar, så den kan fjärrstyras via din smartphone. SAM är lätt att konfigurera och använda.

Även om SAM kan stödja teleobjektiv är SAM idealisk och mycket enkel att använda för Widefield Astrofotografi med en standardkameralins på 55 mm eller kortare brännvidd, eftersom detta bara kräver en grov polarjustering, vilket gör den idealisk för alla typer av amatörfotografer. , inte bekant med astronomi.

Star Adventurer Mini Wi-Fi (SAM PRO PACK): inkluderar Star Adventurer Mini Wi-Fi (SAM) fäste, kulhuvudadapter, polar scope, polar scope illuminator, ekvatorial kil och svanssvans L-fäste. Släppkablar från Sky-Watcher kan köpas separat för de mest populära kameramodellerna.

Star Adventurer Mini Wi-Fi kan anslutas till vilket standardställ som helst via dess ¼ ”eller 3/8” adaptrar. Latitud kan justeras genom att antingen justera lutningen på ditt stativhuvud för att matcha din latitud eller mer exakt med den medföljande ekvatorialkilen. För att montera en kamera för Star Adventurer krävs antingen ett stativkulhuvud (ingår ej) eller det medföljande svanssvans L-fästet. Lövsvans L-fäste kan användas tillsammans med valfri motviktaxel / motvikt (tillgänglig separat).


Maximal rekommenderad brännvidd för kameralinser: 100 mm
Högprecisions, bärbart och stabilt kameraspårningssystem
Inbyggd WiFi med gratis app för Android- och iOS-plattformar
Flerspråkigt stöd
Spårningshastigheter för sol, måne och sidoområde för astrofotografering
Nyttolast upp till 3 kg
Enkla polära justeringar med polärt omfång
Stöder Star-Scape-fotografering
Stöder standard kort exponering time-lapse fotografering
Stöder lång exponering time-lapse-fotografering
Stöder Star-Scape time-lapse-fotografering
Ger DSLR slutarkontroll för flera märken
LivstidsGRATIS firmwareuppgraderingar
Inbyggt motorskydd och statusindikatorer
Strömhantering: AAx2-batterier eller extern USB-matning
Passar standard 3/8 och 1/4 tum stativ / snabbfäste
Vikt 650 g (endast SAM monteringsenhet)
Mått 76 x 70 x 103 mm (endast SAM-monteringsenhet)

Titel Typ Storlek Manual
SAM-User-Guide-2.pdf PDF 4.55MB Manual