Levenhuk Camo Monokikare 10x56

Modell/Varunr.: LV81947

1.229 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Levenhuk Camo Monocular
Levenhuk Camo 10x56 Monokikare med avståndsmätare är ett utmärkt val för jakt och fiske, sportskytte, vandring och utomhusorientering. Monokikaren erbjuder en kombination av utmärkt optisk kraft, pålitligt vattentätt hölje och en kompakt storlek. Kikaren har skalor så att du enkelt kan beräkna avståndet till målet och dess höjd samt vinklarna (vertikalt och horisontellt). Kapslingsklass IP67 och kvävefyllning möjliggör effektiv användning av monokulären nära vattnet, vid dåligt väder och vid snabba temperaturväxlingar.

Kikarens struktur
Levenhuk Camo 10x56 monocular ger skarpa, ljusa bilder med hög kontrast vid 10x förstoring. Alla optiska ytor är helt multi-belagda. Monokikaren kropp är gummerad och har ett camomönster som hjälper betraktaren att hålla sig gömd. Den är tillverkad av höghållfast ABS-plast, som är känd för sina slagtåliga egenskaper. Du kan observera både handhållen och stativ stil - det finns en standard bordstativgänga.

Kapslingsklass IP67 och kvävefyllning möjliggör effektiv användning av monokikaren nära vattnet, vid dåligt väder och vid snabba temperaturväxlingar.

Specifikationer

  • BK-7 prismor
  • Multicoating
  • Twist up øjestykker
     

Modell 10x56
Förstoring 10x
Frontlinsdiameter 56 mm
Synfält 107 m/1000 m
Vikt 700 g
Närgräns  från 3,5 meter
Dimensioner   
Garanti Livstid
Paketet består av Levenhuk Camo Monokikare, väska. rengöringsduken och vristband