Kobe Seamaster 7x50 Marinkikare

Modell/Varunr.: A4544

1.075 SEK 1.537 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Kobe Seamaster 7x50 marinkikare
Kobe Seamaster är en högkvalitativ marinkikare till ett förmånligt pris. Den är oumbärlig för den som vill ha en robust kikare för segling, vattensporter eller bara gillar att spendera tid vid vattnet. Med kikaren kan du snabbt bilda dig en överblick över aktiviteterna i vattnet, vikar och fåglar till havs.

Prisvärd marinkikare
Fördelen med Kobe Seamaster är bland annat att du får en 7x förstoring och 50 mm objektiv. En 7x förstoring ger dig en stabil bild – även när du är på havets vågor. Samtidigt är det en enormt ljusstark kikare på grund av 50 mm frontlinserna. Det gör att du enkelt kan fånga föremålet i kikaren och noggrant studera skeppets många detaljer, fågelns vingspann eller landskapet i fjärran. Du är garanterad ljusa, skarpa och detaljerade bilder med en Kobe Seamaster.

De stora 50 mm linserna i kombination med flerbelagda linser ger dig en detaljerad bild även i gryning eller skymning. Kikarens ljusstarka optik är därför en klar fördel om ljusförhållandena inte är optimala, då man ändå kan utnyttja kikarens fulla potential och komma nära detaljerna på avstånd.

Kikarens struktur

Kikaren är tillverkad med en kraftig gummiförstärkning som är stötdämpande och samtidigt säkerställer ett bra ergonomiskt grepp. Det är en fördel om du har handskar på dig eller molnbrytningen öppnar sig. Dessutom är kikaren 100 % vattentät och dimmfri, så du kan säkert använda den i regnigt väder eller om vågorna rullar över båten. Kobe Seamaster är därför den idealiska kikaren till sjöss.

Dioptriinställningen gör att du fokuserar på varje okular. När du har justerat varje okular efter dina behov är det alltid redo att användas och extremt skarpt. Gummiokularen gör det bekvämt att använda kikaren både med och utan glasögon.

Specifikationer

  • 7x förstoring
  • 50 mm stora objektiv
  • Bak-4 priser med multibelagd optik
  • Dioptrijustering på varje okular
  • Justerbara gummiokular
  • 100 % vattentät och immafri
  • Nitrogenfyldt
  • Stötdämpande gummiförstärkning
  • Inklusive väska, rem, flytande rem

 

Modell 7x50
Förstoring 7x
Objektiv 50 mm
Synfält 116 m / 1000 m
Vikt 1124 g
Mått 180x200 mm