• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Mässingskikare

Här hittar du våra eleganta mässingskikare med kvalitetsoptik. Dessa kikare är perfekta funktionella tubkikare som kan användas till att skåda landskap, natur, stjärnhimmel och mycket mer. I vårt sortiment finner du vackra männingskikare på stativ och roliga piratkikare som är perfekta för hela familjen. Vår piratkikare har dessutom en stilig klädsel i imitationskinn och är ihopfällbar, vilket gör den till en utmärkt resekikare för både barn och vuxen.
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Vackra mässingskikare

Mässingskikare är vackra kikare som passar utmärkt för stjärnskådning och att observera landskap och natur. Hos oss hittar du kikare i mässing i flera former, som piratkikare och tubkikare som används på stativ. Självklart har vi även massor av tillbehör till mässingskikare, som okular, stativfäste, t-ringar och stativ. 

Stående tubkikare i mässing

En stående tubkikare i mässing är en variant som ställs på stativ. Dessa stilfulla tubkikare i mässing kommer med ett vacker trästativ i mahogny. Mässingskikarna har högkvalitativ optik med flerlagerbehandlade linser, vilket gör den till en funktionell och kraftfull tubkikare. Kikaren har ett zoomokular som ger en steglös förstoring från 20x upp till 60x, och kan användas till både landskapsobservation och astronomiska observationer. Till de stående tubkikarna medföljer stativ, och du har även möjlighet att köpa till flera okular som ger ännu större förstoringar.

Vad används mässingkikare till?

En stående mässingskikare är mycket stabil, och tack vare stativet kan du använda den höga förstoringen för att få en rejäl inzoomning på de objekt du vill se. Därför passar en mässingskikare perfekt för att skåda landskap, naturen, fågelskådning och stjärnskådning.

Dessa magnifika tubkikare kan kompletteras med ett stativ för optimal användning. Teleskopen är inte bara vackra att kolla på, optiken är även antireflexbehandlad för att ge en skarp och kontrastfylld bild. Mässingskikarna fungerar bra i olika miljöer, så som natur eller för att kolla på stjärnor. Fördelen med stativen är att de kan justeras i höjdled för att få en bekväm observationsställning.

Piratkikare

Vi erbjuder ett flertal piratkikare i mässing med imiterad läderklädsel. Dessa kikare inkluderar tre teleskopsektioner och kan enkelt fällas ihop och få plats i det medföljande etuiet. Våra piratkikare har en förstoring på 10x-30x, med en objektivdiameter om ca 30 mm. Kikarna är mycket lätta, med en längd på ca 300 mm och en vikt på endast 200–300 g.

Vad används piratkikare till?

Piratkikare kan du använda för att observera landskap, sjöar, hav och himmel. Tack vare att de är bärbara kan du enkelt fälla ihop dem är de perfekta resekikare att ta med på utflykter, camping, vandringar och båtturer. Kikarna är även en vacker detalj i hemmet eller på båten tack vare den gyllene mässingen med läderdetalj.

Tillbehör till mässingskikare

Du kan hitta många typer av tillbehör till mässingskikare. På Kikkertland finner du exempelvis ett flertal okular till din kikare, och du har möjlighet att använda olika okular beroende på vad det är du du vill titta på. Dessutom har vi kameraadaptrar och monteringar så att du kan koppla ihop din digitalkamera med din kikare.

Beställ tryggt och smidigt

Hos oss kan du enkelt och smidigt beställa mässingskikare samt ett flertal andra kikare och tillbehör. Ifall du skulle behöva rådgivning är du givetvis välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst. Tack vare god kontakt med våra leverantörer kan vi erbjuda högkvalitativa varor med bra priser.

Experter på kikare

De tillverkare vi erbjuder är experter på kikare och har ofta lång erfarenhet av att tillverka kikare för alla typer av tillfällen. Därmed kan vi garantera att du får marknadsledande kikare för alla nivåer av användande, från hobby till proffs.

Trustpilot