• 14 dagars ångerrätt
  • Vi har eget Lager
  • Beställ online 24/7

Mässingskikare

Mässingskikare med kvalitetsoptik. Dessa kikare är perfekt funktionella tubkikare som kan användas både till landskapsobservation och astronomiska observationer.
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Vackra messing kikare

Mässingkikare är vackra kikare som passar utmärkt till stjärnskådning samt landskap- och naturobservation. Vi har kikare i mässing i form av både piratkikare samt tubkikare som används på ställ. Till mässingkikarna kan du även hitta tillbehör som okular, adaptrar, t-ringar, samt stativ.

Stående tubkikare mässing

De stående mässing tubkikarna är en variant av tubkikare som ställs på stativ. Dessa stilfulla tubkikare i mässing kommer med trästativ i mahogny. Mässingskikarna har högkvalitativ optik med flerlagerbehandlade linser vilket gör den till en funktionell och kraftfull tubkikare. Kikaren har ett zoomokular som ger en steglös förstoring från 20x upp till 60x. Tubkikaren kan användas både till landskapsobservation och astronomiska observationer. Till de stående kikarna medföljer stativ och du har även möjlighet att köpa till flera okular som ger andra förstoringar.

Vad kan du använda mässingkikare till?

De stående mässingkikarna är mycket stabila och tack vare att de står på stativ kan du använda den höga förstoringen för att få en stark inzoomning på de objekt du vill se. Därmed passar de bra för landskapsskådning, naturskådning och fågelsskådning, samt även för att skåda stjärnhimlen.

Piratkikare

Vi erbjuder ett flertal piratkikare i mässing med imiterad läderklädsel. Dessa kikare inkluderar tre teleskopsektioner och kan enkelt fällas ihop och få plats i det medföljande etuiet. Våra piratkikare har en förstoring på 10x-30x, med en objektivdiameter om ca 30 mm. Kikarna är mycket lätta, med en längd på ca 300 mm och en vikt på endast 200–300 g.

Vad kan du använda piratkikare kikare till?

Piratkikare kan du använda till att observera landskap, sjöar, hav och himmel. Tack vare att de är bärbara kan du enkelt fälla ihop den och ta med den på utflykter, camping, vandringar, samt på båtturer. Kikarna är även en vacker detalj i hemmet eller på båten tack vare den gyllene mässingen med läderdetalj.

Specifikationer för mässingkikare

Dessa magnifika kikare kan kompletteras med ett stativ för att kunna användas optimalt. Teleskopen är inte bara vackra att kolla på utan optiken är antireflexbehandlad för att ge en skarp och kontrastfylld bild. Kikarna fungerar bra i olika miljöer så som natur eller för att kolla på stjärnor. Fördelen med stativen är att de kan justeras i höjdled för att få en bekväm observationsställning.

Tillbehör till mässingkikare

Du kan hitta många typer av tillbehör till mässingkikare. Här finner du exempelvis ett flertal okular till din kikare och du har möjlighet att använda olika okular beroende på vad du vill observera. Dessutom har vi kameraadaptrar och monteringar så att du kan koppla ihop din digitalkamera till din kikare.

Beställ tryggt och smidigt

Hos oss kan du enkelt och smidigt beställa mässingkikare samt ett flertal andra kikare och tillbehör. Ifall du skulle behöva rådgivning är du givetvis välkommen att kontakta oss via vår kundtjänst. Tack vare god kontakt med våra leverantörer kan vi erbjuda högkvalitativa varor med bra priser.

Experter på kikare

De tillverkare vi erbjuder är experter på kikare och har ofta lång erfarenhet av att tillverka kikare för alla typer av tillfällen. Därmed kan vi garantera att du får marknadsledande kikare för alla nivåer av användande, från hobby till proffs.

Trustpilot