Celestron NexStar+ Handkontroll USB, AZ

Modell/Varunr.: C93981

2.306 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron Nexstar Handkontroll och USB-kabel
Celestron NexStar-handkontrollen är ett standardtillbehör på alla nuvarande Celestron GoTo-teleskop med alt-azimut. Handkontrollen är tillgänglig för: SLT, LCM, SE, NexStar Evolution och CPC, och CPC Deluxe datorteleskop.
NexStar inkluderar många teleskopinställningar, som SkyAlign, och har även anpassningsbar maximal svänghastighet, programmerbara svänggränser och mer relevant för ditt fäste. Handkontrollen inkluderar även USB Flash Upgradable-teknik som gör att handkontrollens programvara kan uppgraderas med Celestron Firmware Manager.


NexStars stora databas med över 40 000 himmelska objekt kan lätt nås med en knapptryckning, vilket gör att teleskopet kan rotera till objekt från en mängd olika kataloger, inklusive Messier, NGC, Caldwell och SAO:s ljusaste stjärnor. Planeterna samt en lista över de mest populära himlaobjekten ingår också. Om du inte är säker på vad du ska titta på kan du använda det praktiska "Turläge" och du kommer att se ett urval av de mest populära objekten för den tid och det datum du observerar!

Handkontroll passar: SLT, LCM, SE, NexStar Evolution och CPC, och CPC Deluxe datorteleskop.

Specifikationer

  • Celestron NexStar handkontroll för användning med Celestron GoTo-teleskop
  • Ansluts direkt till din PC med en mini-USB-kabel (kabel ingår ej) för programuppdateringar eller valfri teleskopkontroll med programvara från tredje part
  • Flash uppgraderas via Internet - de senaste uppdateringarna finns tillgängliga på Celestron.com
  • Inbyggd databas med 40 000 objekt
  • Dubbellinje, 16-teckens LCD-display med justerbar bakgrundsbelysning.