Celestron SkyPortal WiFi-modul

Modell/Varunr.: C93973

2.152 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron SkyPortal Wifi Modul
Få WiFi-åtkomst till universum med SkyQ Link - Förvandlar din smartphone eller surfplatta till ditt eget personliga planetarium och observatorium.

Celestrons innovativa nya SkyQ Link WiFi-modul tar tekniken bakom SkyQ-appen ännu längre genom att möjliggöra trådlös kontroll för de flesta datorstyrda Celestron-teleskop.

Anslut bara WiFi-modulen till ditt teleskops handkontroll eller AUX-port och anslut den trådlösa signalen till din enhet. Omedelbart blir din enhet en trådlös handkontroll för ditt teleskop, som guidar dig genom inriktningsprocessen och alla himmelska föremål med ett enkelt tryck. När SkyPortal Wifi-modulen guidar ditt teleskop till ett objekt kan du lyssna på hundratals inkluderade ljudbeskrivningar på din enhet som förklarar historien och mytologin för de mest populära himlaobjekten.

Välj Kvällens bästa från sökmenyn och SkyPortal Wifi visar en lista över de bästa objekten att se baserat på din tid och plats. Det finns ingen anledning att ange GPS-koordinater eller ställa in tid och datum - SkyPortal WiFi tar denna information direkt från din enhet. SkyPortal WiFi är en fantastisk present för teleskopanvändare i alla åldrar och alla nivåer, från barn till avancerade användare. Ta med din familj på en guidad rundtur i universum med SkyPortal WiFi.

Celestrons SkyPortal WiFi-modul fungerar med vår app, SkyPortal. SkyPortal finns tillgängligt gratis i Apple App Store och Google Play och är din nyckel till universum – med eller utan SkyPortal WiFi-modul. SkyPortal har utvecklats i samarbete med experterna på SkySafari och erbjuder en robust databas med mer än 100 000 himmelska objekt.

• Fullständig trådlös kontroll av ditt Celestron-teleskop
• Justering - sker trådlöst med din iPhone, iPad eller PC.
• Planetarium-gränssnitt - Klicka på ett element som visas på SkyQ-skärmen och ditt teleskop är riktat mot objektet
• SkyTour - Skapar en lista över de bästa stjärnorna, galaxerna och nebulosorna som är synliga genom ditt teleskop
• Kräver inga batterier
• Fungerar med NexRemote - Kräver den senaste versionen av NexRemote och SkyQLink PC InstallerSkyQ Link fungerar med följande Go-to montering
Avancerad VX
CG-5 (kräver kompatibel kabel)
CGE Pro
CGEM
CGEM DX
CPC
LCM
NexStar Evolution
NexStar SLT
NexStar SE
SkyProdigy (ingen automatisk justering)

Titel Typ Storlek Manual
SkyQLink-Manual.pdf PDF 115.34KB Manual