T2-ring Canon M-mount

Modell/Varunr.: C93407

506 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

T2-ringe Canon M-mount
T2-ring för montering av DSLR-kamera, används tillsammans med en kameraadapter eller tillsammans med en barlow-lins med T2-gänga.

Denna T-ring passar endast EOS M-monterade spegellösa kameror. Det fungerar inte med andra Canon kamerahus som EOS RF-fäste eller EOS EF-fäste modellkameror

  • T-Ring-fästen på M-fäste Canon spegellösa kamerahus
  • Fungerar med Celestron T-adaptrar
  • 42 mm innerdiameter gänga
  • Robusta bajonettflänslås för säker passform

En T-ring är en av de första tillbehören du behöver för att ta bilder genom ett teleskop eller kikarsikte. Om du har ett Canon EOS spegellöst kamerahus är Celestron EOS M-Mount T-Ring något för dig.

Hur man använder
För att använda denna T-ring, placera M-Mount T-ringen på din Canon spegellösa kamera. Precis som att byta ett objektiv måste du justera T-ringen till kamerans objektivfäste. Tryck in den och vrid tills du hör ett klick. T-ringen har en robust bajonettfläns som låser för en säker passform. När du har satt T-ringen på din kamera är du redo att ansluta ditt teleskop. Den teleskopiska sidan av T-ringen har gängor som accepterar en mängd olika kameraadaptrar, inklusive Celestron T-adapter. Vilken adapter du väljer beror på vilken typ av fotografering du vill göra.

T2-ringen
Canon M-Mount 42 mm T-ring är bearbetad svart anodiserad aluminium. De invändiga ytorna är svarta och glaserade för att ge högsta kontrast. T-ringen har en räfflad yta för ett säkert grepp vid gängning/avgängning. Canon M-Mount 42 mm T-Ring är kompatibel med M42 x 0,75 (T-Thread) kameraadaptrar.