Celestron Astromaster 70 stjärnkikare inkl. smartphone adapter och månfilter

Modell/Varunr.: C22068

1.998 SEK 2.152 SEK

Klarna

 

Bra nybörjarteleskop

Även för barn

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Celestron Astromaster 70 stjärnkikare
Astromaster 70-kikaren är lämplig för nybörjaren som har ett spirande intresse för natthimlens större föremål. Vi rekommenderar den från 6 års ålder (med hjälp av en vuxen) eller för den vuxna nybörjaren som vill studera både natthimlen och landskapet. Det blir självklart att observera Månen och de stora planeterna i solsystemet. Med ett stabilt stativ kan du enkelt få detaljerade bilder. Under röret sitter ett handtag som gör det enkelt att finjustera positionen när du vill utforska större ytor.

En smartphoneadapter medföljer så att du enkelt kan ta bilder med din telefon. Placera helt enkelt adaptern på okularet och placera sedan din smartphone i adaptern. Dessutom ingår ett månfilter som ger dig en ännu bättre upplevelse av månen. Det förstärker kontrasterna och dämpar ljuset så att du bättre kan se Månens kratrar.

Utforska Månen
Detta teleskop är särskilt lämpligt för månobservationer. Här kommer du att kunna komma nära Månens kratrar, kullar och toppar och utforska även de minsta detaljerna. Månfiltret kommer också att bidra till en bra månobservation. Dessutom kommer den att vara lämplig för att studera de större planeterna i vårt solsystem som Saturnus och ringarna samt Jupiter och de fyra ljusaste månarna. Vi rekommenderar att köpa en extra barlow-lins eller ett extra okular om planeterna ska studeras. Det gör att du kan komma närmare och få en bättre bild av Saturnus ringar och Jupiter.

Om du vill studera solens fläckar kan du köpa ett solfilter.

Det kommer även att vara möjligt att använda teleskopet för landskapsobservation, eftersom ett rätlinjigt okular ingår.
 

Objektivdiameter 70 mm
Brännvidd 700 mm  
Okular, 1.25" 20 mm - 10 mm
Förstoring 35x, 70x
Tillbehör Built-in StarPointer söcker, smartphone adapter, månfilter
Software Starry Night Basic Edition
Högsta förstoring 165x
Paketet består av Optisk tube 70 mm | AZ- stativ | Tillbehörsbricka | 2 okularer – 20 mm och 10 mm | Vändokular | Smartphone adapter | Månfilter | Engelska manual

 

Titel Typ Storlek Manual
AstroMaster-LT-Manual-1.pdf PDF 446.02KB Manual
Quick-set-up-guide-AZmount-1.pdf PDF 622.38KB Manual