• Beställ julklappen före den 16. december 2021
  • Byt julklappar till den 16 januari 2022
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Levenhuk Stereomikroskop D740T med 5.1MP kamera

9.999 sek

Klarna

Modell/Varunr.: LV6965811
Lagerstatus: Finns i lager
st.

Levenhuk D740T digitala mikroskop är designat för både visuella observationer genom mikroskopets okular och för att titta på föremål på en PC-skärm. Mikroskopet kommer med en modern 5 Mpx-kamera som du installerar i okularröret för att överföra bilder till en PC-skärm i realtid. Eftersom mikroskopet har ett trinokulärt huvud kan man även hålla ett öga på vad som händer genom okularen.

Mikroskopet har ett brett utbud av förstoringar tillgängliga: från 40x till 2000x. Välj rätt förstoringsstyrka genom att rotera det roterande nosstycket med linser och byta okular. Setet innehåller fyra akromatiska linser (inklusive en immersionslins) och två okularset.

Levenhuk D740T-mikroskopet är designat för att se transparenta mikroskopprover. Ljussystemet är placerat under scenen och har en praktisk ljusstyrkekontroll. Ljuskällan är LED (3 watt). Dess ljusstyrka kan justeras kontinuerligt över ett brett område. Belysningen drivs av hushållsström (nätsladd ingår). Ljuset från källan omdirigeras till Abbe-kondensatorn utrustad med irisbländare. Genom att justera bländaren kan du fokusera ljusstrålen exakt på önskat område. Grov och finjustering av skärpan görs med en fokusknapp.

Mikroskopbordet är utrustat med metallklämmor för att säkert fästa provet och kan flyttas horisontellt och vertikalt. Kroppen är gjord av metall.

Mikroskopsatsen innehåller även Levenhuk D740T digitalkamera och tillbehör. När det väl är installerat istället för ett okular visar det dig allt som händer under linsen på din PC-skärm. Den här funktionen kan användas för presentationer eller för att spara resultaten av dina undersökningar i foto- och videoformat för framtida bruk. Levenhuk-mjukvaran (ingår i satsen) låter dig redigera mottagna bilder: ändra storlek, justera ljusstyrka och kontrast, beskära och så vidare.

Setet innehåller allt du behöver för att börja arbeta. Digitalkameran levereras med en installations-CD som innehåller nödvändig programvara och drivrutiner. Levenhuk D740T och dess kamera är kompatibla med Windows, Linux och Mac OS.

Funktioner:

5Mpx digitalkamera ingår
Huvudet kan vridas 360°
Akromatiska linser
Oljenedsänkning
Abbe kondensor
Iris diafragma
Metallkropp
Tvåaxligt steg
Grovt och finjusterande
LED-ljus, justerbart
220v / 50 hz - kabel ingår.

Setet innehåller:

Mikroskop och bas
Trinokulärt huvud
Akromatiska objekt: 4x, 10x, 40xs, 100xs (olja)
Okular: WF10x (18mm) och WFH20x
Filter (blått, gult, grönt)
1 burk immersionsolja.
5Mpx digitalkamera
Kameraadapter
USB-kabel
Installations-CD med programvara och drivrutiner
Windows XP (32-bitars), Windows Vista / 7/8/10 (32-bitars eller 64-bitars), Mac OS X, Linux
processor upp till 2,8 GHz Intel Core 2 eller högre, USB 2.0-port, CD-ROM
Dammkåpa
växelströmsadapter
Engelsk manual
Livstidsgaranti

Trustpilot