GPO Rangeguide 2800 50 Kikare

Pris från 17.845 SEK

Klarna


GPO Rangeguide 2800 Kikare med avståndsmätare
Omfamna framtidens optik med GPO RANGEGUIDE 50 avståndsmätare. Gå in i en värld där högpresterande optik sömlöst smälter samman med avancerad teknik för att omdefiniera din utomhusupplevelse. Tack vare 50 mm linser kombinerat med HD-linssystem kommer du att uppleva fantastisk ljusgenomsläpplighet. Detta resulterar i naturlig färgåtergivning och detaljerade bilder - även under ogynnsamma ljusförhållanden. Den är därför idealisk för dig som ska på jakt.

Dessutom har Avståndsmätaren 2800 en inbyggd laseravståndsmätare med en räckvidd på upp till 2800 meter samt avläsningar av temperatur, lufttryck och luftfuktighet.

Kompakt avståndsmätare

Kikaren är tillverkad med ett HD-linssystem. Denna typ av optik kommer att säkerställa naturlig färgåtergivning, så du har möjlighet att se alla nyanser av naturen och djuren. Dessutom ger det en extremt hög detaljgrad i bilden. Det blir därför lättare att upptäcka djur i täta skogsområden och identifiera arter.

Denna kikare finns i både 8×50 och 10×50 och är ett bevis på precisionsteknik. Objektivlinsen på 50 mm, i kombination med GPOs egenutvecklade GPObright™-linsbeläggningar med hög transmission, säkerställer exceptionell ljusstyrka även i utmanande förhållanden med svagt ljus.

Kikarens ljusa glas och beläggningar gör det enkelt för dig att se detaljer i landskapet och på djuren, även om ljusförhållandena inte är optimala. Du kan därför ta med dig kikaren på skymningsturer eller hitta den i eftermiddagsskymningen. Detta gör den också idealisk för jakt, samtidigt som den ger dig möjlighet att använda en avståndsmätare.

Funktioner

Kikaren kan mäta upp till 2,8 km avstånd, den har en integrerad klinometerpekare och är extremt snabb med 4 mätningar per sekund. Förutom den manuellt justerbara belysningskontrollen i 9 nivåer, har den även en nivå av automatisk ljusstyrning (beroende på omgivande ljusstyrka). Den mäter inte bara temperatur, utan även lufttryck och luftfuktighet.

RANGEGUIDE-kikaren är byggd för hållbarhet och prestanda och har en magnesiumkropp och gummibeläggning. Denna robusta konstruktion säkerställer att de kan motstå kraven från alla miljöer, vilket gör dem till din pålitliga följeslagare på alla dina utomhusäventyr.


Specifikationer

  • HD glas
  • GPObright-coating
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät
  • Kväve fylld
     

Model 8x50 10x50
Förstoring 8x 10x
Objektivlins 50 mm 50 mm
Synfält 115 m/1000 m 110 m/1000 m
Nära fokusering 3 meter 3 meter
Vikt 1050 g 1050 g
Pupilafstand 58-76 mm 58-76 mm
Ljusstyrka 9 niveauer och automatisk mode
Display Färg Rod
Display OLED
Mätområde (rådjur) 6 meter - 700 meter
Mätområde (träd) 6 meter - 1.000 meter
Mätområde (relativt) 6 meter - 2.800 meter
Garanti 10 år på optik och mekanik och 2 år på elektronik
Paketet består av GPO Rangeguide 2800 Kikare, rengöringsduk, hardcase väska, neopren rem, CR2 batteri och linsskydd