ZEISS Victory Harpia Tubkikare 23-70x95mm

Modell/Varunr.: Z528057

59.229 SEK 61.537 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

ZEISS Victory Harpia tubkikare
Naturens och fågellivets värld är redan verkligen fascinerande när den observeras med blotta ögat. Men att se den genom en Victory® Harpia förvandlar den till en helt ny upplevelse. Det ovanliga optiska systemet har en 3x vidvinkelzoom, upp till 70x förstoring och en linsdiameter på 95 millimeter. De extremt breda synfälten bevisar sitt värde i varje situation. Harpia 95 har också exakt fokusering med bekväm automatisk övergång från snabb till finjustering, även vid höga förstoringsfaktorer.

Tack vare dess unika 72° vidvinkelsynfält över hela 3× zoomomfånget garanterar Victory Harpias oöverträffade dynamik överlägsen prestanda på långa eller korta avstånd i alla oväntade tittarsituationer. DualSpeed ​​​​Focus möjliggör snabb fokusering och enkel, exakt finfokusjustering, även vid höga förstoringsfaktorer.

Fluoridglas
ZEISS Victory Harpia har ett HD-linssystem (Fluoridglas) som säkerställer en helt skarp bildkvalitet med fantastisk färgåtergivning även vid maximal förstoring. LotuTec® skyddande beläggning garanterar klar syn i alla väderförhållanden och gör linserna lätta att rengöra.

Fluoridglas är det bästa på marknaden och därför får du en fantastisk upplevelse av natur och djurliv med Harpia-kikaren. Även de minsta detaljerna och färgnyanserna kommer att vara synliga för dig, så att du enkelt kan identifiera motivet. En hög ljusgenomsläpplighet är extremt viktig om du ska se fåglar gömda bakom mörka träd eller om du ska observera runt soluppgång och solnedgång. Det säkerställer ljusa, detaljerade och skarpa bilder oavsett väderförhållanden och vy.

Specifikationer

  • HD linssystem ger naturliga och klare färger
  • Kompakt,lätt och användarvänlig
  • Stort synfält och bra närfokusering
  • LotuTec® beläggning 
  • Hög förstoring
  • Kvävefylld och 100% vattentät
     
Modell Harpia 95 mm
Förstoring 23-70
Objektivlinse 95 mm
Synfält 19,5-58,8 m/1000 m
Vikt 2078 g
Längd
408 mm
Närgräns från 4,5 meter
Brännvidd 174 mm-523 mm
Garanti 10 år