Sky-Watcher Explorer 190MN DS-PRO med EQ6-R PRO SynScan

Modell/Varunr.: H10205/H20855PK

46.920 SEK

Klarna

Produkter i paketet:
  • 1 x Sky-Watcher Explorer 190MN DS-PRO
  • 1 x Sky-Watcher EQ6R PRO Synscan

Lagerstatus: Beställning vara

st.

SKYWATCHER EXPLORER 190MN DS-PRO med EQ6-R PRO

Med denna Maksutiv-Newtonska tubus från SkyWatcher och EQ6-montering kan du göra vackra och spännande observationer av natthimlen!

Teleskopets design är en kombination av Newtonian Reflector och Maksutov-Cassegrain, vilket ger sublim bildkvalitet. Upplev bland annat hög kontrast och platta bilder som inte ger falska färger.

Optiken

Teleskopets höga bländare ger en fältkorrigering där stjärnor kan ses över hela synfältet. Reflektionen minskar på grund av interna komponenter, vilket ger en fin bild av natthimlen.

Premiumoptiken är inrymd i ett robust stålrör som ger utmärkt mekanisk integritet. Dessutom är primärspegeln gjord av Pyrex®-glas med låg termisk expansion för en avsevärt reducerad nedkylningstid.

Mount

EQ6-R PRO synscan-montering är solidt och väger 20 kg. kapacitet, därför kan kameror och ytterligare utrustning enkelt monteras. Dessutom kan fästet hitta runt natthimlen på egen hand och hitta 43 000 objekt i sin databas.

Lämplig för

Stjärnkikaren rekommenderas för den som vill ha ett stort teleskop som kan användas både för observation och astrofotografering. Här kan en modern DSLR-kamera med fördel användas.

Dessutom är den lämplig för att titta på både djupa himmelsobjekt, stjärnor, Månen, planeter, galaxer, nebulosor och Solen (med rätt solfilter).

Linsdiameter 190 mm
Brännvidd 1000 mm /f5.26mm
Okular  Ingår ej
Sökare

9x50 (rätvinklig)

Diameter på sekundär spegel 64 mm
Högsta användbara förstoring   570x  
Längd

1 meter

Vikt

12,3 kg

Stativ EQ6-R PRO Montering
Paketet består av Tubus | EQ6-R PRO Montering | Sökare | Tubusring | Monteringsskena