Carson Urmakarlupp paket

Modell/Varunr.: CS118ML20

297 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Carson urmakerlupp-kit med smartphone-adapter
Carson urkakarlupp med smartphone-adapter är en komplett uppsättning av fyra luppar med olika förstoring, medan det ingår ett smartphone-klips. Urmakare lupparna har förstoringar på: 4,5x, 6,5x, 8x och 13x, som är de mest använda. Dessutom kan du med dessa luppar inte bara föra designen närmare utan också fånga dem med din smartphone! I vilket fall som helst är smarttelefonklippet kompatibelt med följande telefoner:
Samsung, iPhone, Huawei, Google Pixel och LG.

Användning av Carson urmakarluppar med smartphoneadapter
Urmakarluppan är idealisk för smycken och pärlasyn och till exempel klockreparationer. Dessutom kan dessa luppar också användas för att se insekter, växter, mynt, frimärken och mer!

För att använda luppan, helt enkelt placera dem på ögat. Den bekväma okularen passar ditt öga sömlöst, den ovala formen förhindrar ljus. Detta gör att du kan fokusera optimalt på objektet. Om du vill använda urmakarluppan med din smartphone tar du bort ögondelen av gummi från luppen och fäster smarttelefonklämman. Öppna sedan kamerafunktionen på din mobila enhet och bifoga klippet till din telefon. Nu kan du spela in alla dina observationer och spara dem för alltid!

Ingår i paketet:
 - 1x klocktillverkningsslinga 4,5x
 - 1x armbandsur 6.5x
 - 1x armbandsur 8x
 - 1x armbandsur 13x
 - 1x Smartphone Clip

 

  • Linsdiameter: 20 mm
  • Akryl