Sky-Watcher Star Discovery P150i WiFi Teleskop PK1

Modell/Varunr.: H10275PK1

8.180 SEK 8.430 SEK

Klarna

Produkter i paketet:
  • 1 x Sky-Watcher Star Discovery P150i WiFi Teleskop
  • 1 x Celestron Astromaster Okularset

Lagerstatus: Finns i lager

st.

Skywatcher Star Discovery P150i och Astromaster okularset
Ett teleskop designat för att styras trådlöst med din smartphone eller surfplatta med SynScan-appen för IOS eller Android. Dessutom ingår även Astromaster okularset med massor av utrustning som kan förbättra dina observationer.

Utforska natthimlen
Teleskopet är lämpligt för att observera Månen, planeter, nebulosor, galaxer och solen (endast med solfilter). Star Discovery är ett mångsidigt Newtonskt reflekterande teleskop som kan användas av både nybörjare och erfarna. Det stora röret gör att teleskopet samlar in mycket ljus, så att du får en tydlig bild av både djupa himmelsobjekt och nebulosor. I det medföljande okularsetet får du även både färgfilter och ett månfilter som förbättrar dina observationer. Detta teleskop är även lämpligt för astrofotografering.

WiFi datorstyrd

AZ-GTi-fästet har inbyggt WiFi. Installationen hämtar därför automatiskt datum, tid och din position från din smartphones GPS. Ange bara några stjärnor för den från stjärnkartan på SynScan-appen, som du kommer åt på din surfplatta eller telefon. När du har valt stjärnorna och tryckt på 'OK' kommer själva teleskopet att peka i rätt riktning. Teleskopet kan sedan guida dig runt natthimlen och identifiera dina önskade objekt.
Med AZ-GTi och SynScan-appen har du full kontroll över teleskopet och teleskopet roterar automatiskt till mer än 10 000+ objekt som lagts in i appens databas. Sky-Watchers Freedom-Find™ patenterade Dual-Encoder Technology gör att teleskopet kan flyttas manuellt i båda axlarna utan att förlora position. Star Discovery P150i är utrustad med en extremt kraftfull 150 mm ljussamling och en fantastisk parabolisk primärspegel.

Stativ och montering
Teleskopet har ett stativ i rostfritt stål med tillbehörsbricka. Teleskopet har även en kompakt design som gör det motståndskraftigt mot vibrationer och vind, samt är portabelt och lätt att transportera

AstroMaster okularset
Med den här uppsättningen har du möjlighet att få fler förstoringar för ditt teleskop. Setet kan användas till alla märken av kikare med en 1,25" gänga. Dessutom ingår även färgfilter, som förbättrar deltagandet på planeter, samt ett månfilter, som förbättrar observationer av månen.

 

Optikdiameter

150 mm
Brännvidd 750 mm f/5
Okular, 1.25" 10mm och 25 mm 
Förstoringar 75x, 30x
Högsta användbara förstoring 300x
Passande för Månen, planeter (inklusive Saturnus ringar och Jupiters månar), nebulosor, galaxer, solen (endast med solfilter)
Software SynScan App för smartphone och tablet
Kraft 12v DC 1Amp Power Supply (Tip Positive) f.ex Baader strömförsörjning 19W eller 8 x AA Batteries eller powertank 7Ah- Ingen av dessa delar ingår
Stativ Stativ i rostfritt stål med tillbehörsbricka
Vikt 4,9 kg
Paketet består av

150 mm tubus med AZ wifi GoTo Montering | Rödpunktsökare | Stativ och tillbehörsbricka | 2x Okular (10 mm och 25 mm) | Engelsk manual

Okularset: 15 mm Kellner Okular 50x /100x | 6 mm Plössl Okular 125x/250x | 2x barlow-objektiv med T-adapter så att du kan ansluta SLR-kamera (vid köp av t-ring) | #80A Blue Planet Filter | #25 Red Planet Filter | Månfilter | Mikrofiberduk | Förvaringslåda i plast - för alla delar