Asphen Classic Kikare

999 SEK

Klarna


Asphen Classic kikare
Asphen Classic är en mångsidig kikare som passar för alla typer av friluftsliv och aktiviteter. Den blir bland annat en bra följeslagare för jakt, fågelskådning och allmän utforskning av naturens många detaljer. Det betyder att Asphen Classic är en bra allroundkikare för dina fritidsaktiviteter i den danska och utländska naturen.

Mångsidig kikare med bra optik
Med flerbelagda BAK4-prismor är du garanterad en skarp, ljus och detaljerad bild. Multicoating innebär att alla ytor behandlas för att optimera ljusgenomsläppligheten. Du kommer därför att upptäcka att Asphen Classic ger dig ljusa bilder – även om ljusförhållandena inte är optimala i skogen. Därför rekommenderar vi Asphen Classic till dig som vill komma närmare naturen och djurlivet i din vardag.

Kikarens struktur
Kikaren är gjord av kvalitetsmaterial med en yttre gummiförstärkning. Gummiförstärkningen säkerställer ett stadigt grepp om kikaren, oavsett om du använder den med eller utan handskar. Den är därför idealisk att ta med året runt. Du fokuserar skarpt genom att använda mittfokus. Den är placerad i mitten av kikaren, så att du enkelt kan fokusera med en hand. Detta är en fördel om du snabbt behöver växla fokus från rådjuren i fältet till örnen i luften.


Kikarens vridbara okular gör den enkel att använda både med och utan glasögon. Du kan därför använda den oavsett om du bär glasögon.

Dessutom är kikaren 100 % vattentät och kvävefylld; det vill säga daggfri. Ta därför med den till alla utomhusaktiviteter, oavsett om solen står högt på himlen eller lätta regndroppar faller från molnen. Asphen Classic kommer att vara din trogna följeslagare i upptäckten av nya naturområden och spännande fågelarter oavsett klimat och väderförhållanden.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Flerbelagda linser
  • Centrumfokusering
  • Twist-up okular
  • 100% vattentät
     
Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektiv 42 mm 42 mm
Synfält 118 m / 1000 m 98 / 1000 m
Närgräns 5 m 6 m
Vikt 600 g 600 g
Mätt 14x12,5 cm 14x12,5 cm
Garanti 5 år 5 år
Paketet består av Asphen Classic kikare, väska, rem, linsskyd, okularskydd och linsduk