Asphen Titan Kikare

899 SEK 1.199 SEK

Klarna


Asphen Titan kikare
Med en Asphen Titan-kikare är du alltid redo att studera fågelns vackra fjädrar, rådjurens nyanser och naturens många detaljer. Den passar särskilt bra för den som vill ha en bra allroundkikare för både naturobservationer och fågelskådning.

Den klassiska kikaren
Asphen Titan både ser ut som – och är – en klassiker inom handkikare. Kikaren är tillverkad med BAK-4 prismor och multi-coated linser. Det betyder att linserna har en specifik beläggning som säkerställer en klar och ljus bild. Du kommer att upptäcka att du med Asphen Titan-kikaren kommer närmare naturen och djuren och med den goda optiken kommer du säkert att upptäcka nya detaljer i naturen och med djuren.

Kikarens struktur
Den tidlösa designen består av en yttre gummiförstärkning, som säkerställer ett stadigt grepp om kikaren, oavsett om du använder kikaren sommar eller vinter med handskar på. Kikarens fokuseringshjul är placerat i mitten, så att du enkelt kan fokusera med antingen höger eller vänster hand. Detta gör det enkelt för dig att snabbt växla fokus mellan två objekt, om rådjuret plötsligt skulle komma fram hoppande, eller om örnen plötsligt kommer flygande mot dig.

Kikaren är kvävefylld vilket innebär att den är dimmfri. Dessutom är den 100% vattentät. Detta gör den lämplig för alla typer av utomhusaktiviteter oavsett väderförhållanden. Kikarens konstruktion säkerställer en tydlig och immafri bild även i regnigt väder. Det kan vara en stor fördel om du vill ha med dig kikaren på vandringar i det danska oroliga vädret, det fuktiga klimatet i söder eller de istäckta landskapen i norr.

En annan fördel med Asphen Titan-kikaren är twist up okularen. Dessa gör det möjligt att utnyttja kikarens fulla synfält – och därmed kikarens fulla potential, även om du bär glasögon. Det betyder alltså att du kan använda Asphen Titan utan problem både med och utan glasögon.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Flerbelagda linser
  • Kvävefylld - 100% vattentät
  • Twist-up okular
     
Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektiv 42 mm 42 mm
Synfält 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Vikt 550 g 550 g
Mått
150x126x53 mm
150x126x53 mm
Närfokusering från 4 meter 4 meter
Garanti 5 år 5 år
Paketen består av Asphen Titan kikare, väska, rem och linsskydd