Viewlux Elite Kikare

1.699 SEK

Klarna


Viewlux Elite kikare
Viewlux Elite är en mångsidig kikare som gör det möjligt att komma närmare vilda djur i skogen och observera naturens många detaljer. Du kan fokusera skarpt från bara 2,5 meter, varför den är idealisk för dig som vill studera fåglarna i din trädgård. Ha den stående på fönsterbrädan redo att ta tag i, liggandes i handskfacket om rådjuren hoppar fram eller ta med den på vandring i medföljande rem och väska.

Den perfekta all round kikaren
Kikaren är tillverkad med flerbelagda BAK-4-prismor. Det gör att du garanteras en skarp bild med bra kontrast. Detta på grund av multicoatingen som är en ytbehandling av alla linser i kikaren. Denna behandling säkerställer en högre ljusgenomsläpplighet och därigenom detaljerade och ljusa bilder. Detta gör kikaren till den idealiska allroundkikaren, som både kan bli din trogna följeslagare i de danska skogarna och främmande fjällen.

Kikarens struktur
Med en robust gummiförstärkning kommer du att upptäcka att kikaren ligger bra i händerna och även med handskar på dig får du ett bra grepp. Kikarens centrumfokusering gör det enkelt att fokusera på rådjuren som gömmer sig bland träden. Det är den idealiska storleken för att manövrera kikaren med en hand. Detta är en fördel om du står med en termoskopp i ena handen eller behöver snabbt byta fokus från skogen till himlen.

Kikaren är 100% vattentät och passar därför för alla typer av utomhusaktiviteter, oavsett om det regnar eller solen står högt på himlen. Det bekräftar bara ytterligare att Viewlux Elite är den idealiska allroundkikaren för alla behov. Dessutom har den twist up okular, som gör det möjligt att använda kikaren både med och utan glasögon.

Specifikationer

  • BAK-4 prismor
  • Flerlagerbehandlad optik
  • Twist-up ögonmusslor
  • Centrumfokus
  • Kvävgasfylld
  • 100% vattentät
     

Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Vikt 635 g 635 g
Närgräns 2,5 m 2,5 m
Mätt 15x12,6 cm 15x12,6 cm
Närgräns på 2,5 meter 2,5 meter
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av Viewlux Elite kikare, väska, rem och linsskydd