Alto Classic Kikare

849 SEK

Klarna


Alto Classic kikare
Alto Classic är en prisvärd nybörjarkikare för dig som vill ha en bra allround kikare för naturen. Ta den med dig på dina söndagspromenader, på semestern eller ha den i bilen för att upptäcka djuren.

Prisvärd kikare
Alto Classic är tillverkad med flerbelagda BAK-4-prismor. Det gör att du får ljusa bilder med fin kontrast, så att du enkelt kan observera natur och djurliv. Det är särskilt en kikare som är idealisk för dig som letar efter en prisvärd nybörjarkikare för naturens och djurlivets många detaljer.

Kikarens struktur
Kikaren är tillverkad av kvalitetsmaterial med en robust gummiförstärkning på utsidan. Gummiförstärkningen säkerställer ett bra grepp om kikaren – även om du har handskar på dig. I mitten sitter ett stort fokuseringshjul, som du använder för att fokusera. Fokuseringshjulet är lätt att manövrera även med en hand, och det går därför snabbt att byta fokus om ett rådjur plötsligt kommer springande. Dessutom är kikaren immafri och 100 % vattentät. Den är därför idealisk för alla typer av utomhusaktiviteter oavsett väder.

Kikarens vridbara okular gör det enkelt för dig att utnyttja hela synfältet både med och utan glasögon. Använder du glasögon måste de vridbara okularen vara nere, men tar du av dig glasögonen kan det vara fördelaktigt att vrida upp okularen. På så sätt får du utnyttja kikarens fulla potential.


Specifikationer

  • Flerbelagda linser
  • Centrumfokusering
  • Twist-up okular
  • 100% vattentät
     
Model 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Vikt 600 g 600 g
Mått 160x130 mm 160x130 mm
Garanti 5 år 5 år
Paketet består av Alto Classic kikare, väska, rem och linsskydd