GPO Passion 56 Kikare

Pris från 8.460 SEK

Klarna


GPO Passion 56 kikare
Passion 56-kikaren är den ultimata lösningen för dem som letar efter exceptionell prestanda i de mest utmanande förhållanden med svagt ljus. Passion 56-kikaren är designad för att utmärka sig i nästan mörka miljöer och är finjusterad för att uppnå högsta möjliga ljustransmission. Du kan därför observera din omgivning med oöverträffad klarhet, även i skymning och skymning. Detta gör kikaren extra lämpad för jakt där ljusförhållandena inte är optimala.

Idealisk jaktkikare
Genom att utnyttja kraften i speciella GPObright-linsbeläggningar med hög överföring och ett anpassat Abbe-Koenig-prismasystem, producerar denna kikare bilder med häpnadsväckande detaljer och upplösning. GPObright är en patenterad linsbeläggning som maximerar ljustransmissionen. Detta är en vakuumbeläggning som appliceras på GPO:s högpresterande linser som låter 99,7 % av tillgängligt ljus passera genom varje optisk yta. Detta innebär att den totala ljusgenomsläppligheten för Passion 56-kikaren kan överstiga 92 %, vilket gör den "ljus" även under de lägsta ljusförhållandena.

Du kommer därför att uppleva en bild med rik kontrast, mycket detaljer och skärpa från kant till kant. Det är därför denna kikare är speciellt designad för jakt, där du ofta färdas i ogynnsamma ljusförhållanden.

Kikarens struktur
GPO betonar en modern och ergonomisk design och därför är kikaren designad på ett sådant sätt att den är bekväm att använda under längre tid. Dessutom har den ett magnesiumhus med gummiförstärkning på utsidan. Det ger dig ett bra stadigt grepp även med handskar eller vid dåligt väder.

Kärnan i Passion 56-kikaren är dess kraftfulla kombination av ett 56 mm objektiv och 8x eller 10x förstoring. Denna dynamiska parning skapar en imponerande utgångspupilldiameter på 7 mm, vilket säkerställer att en generös ljusstråle når ditt öga, vilket förbättrar din synlighet under förhållanden som en gång ansågs oöverkomliga.

Det stora greppvänliga fokuseringshjulet gör fokuseringen extra enkel. Det blir därför lätt för dig att snabbt växla fokus mellan två observationer, om du studerar en stor flock djur eller behöver byta fokus från land till himmel. Dessutom har kikaren vridbara okular, vilket gör dem idealiska att använda både med och utan glasögon.

Slutligen är Passion-kikaren vattentät och kvävefylld. Du kan därför ta den med dig till alla utomhusaktiviteter oavsett väderförhållanden.

Specifikationer

  • GPObright
  • Twist-up ögonmusslor
  • 100% vattentät
  • Kväve fylld

Modell 8x42 10x42
Förstoring 8x 10x
Objektivdiameter 42 mm 42 mm
Synfält 143 m/1000 m 114 m/1000 m
Närgräns  1,8 meter 1,8 meter
Vikt 740 g 725 g
Mått 138x127 mm 138x127 mm
Pupillavstånd 56-75 mm 56-75 mm
Garanti 10 år 10 år
Paketet består av GPO Passion 56 kikare, hard case väska, neopren rem och linsskydd