Vanguard Vesta 8x32 monokikare

Modell/Varunr.: V46932

1.383 SEK

Klarna

Lagerstatus: Finns i lager
st.

Vanguard Vesta 8x32 monokikare
VESTA 8320M är en lätt, kompakt, robust monokikare som levereras med en PA-60 Universal Smartphone Adapter och Bluetooth-fjärrkontroll för digiscoping, så att du kan komma närmare händelserna samtidigt som du får chansen att fotografera eller video av ditt motiv på din smartphone.

Kikaren har en 8x förstoring, så att du kommer 8x närmare objektet och 32 mm objektivlinser och bak4-prismor och multicoated linser ger en tydlig ljus bild.

Med en längd på bara 12,7 cm och en vikt på bara 260 g är den här monokikaren otroligt bärbar. För att maximera denna bärbarhet kommer Vanguard Vesta med en rem för att hålla den redo för handling med ett ögonblicks varsel, eller fäst i en påse som kan fästas i ett bälte.

För extra stabilitet vid användning har monokularen en 1/4" gänga som gör att den kan monteras på ett standardstativ.

För användning i fält finns det bara ett långt strukturerat fokushjul. Detta gör det enkelt och intuitivt att fokusera Vanguard Vesta 832, även i kalla, våta förhållanden där du behöver handskar. Du kan höja monokikaren mot ögat och fokusera på nolltid för att undvika att missa någonting, oavsett om det är en fjäril på en blomma framför dig eller ett snabbt rörligt föremål på avstånd.

Vanguard Vesta 8320M kommer med en PA-60 Universal Smartphone Adapter som låter dig använda din smartphone för digiscoping, fotografering eller video. Adaptern är lämplig för nästan alla smartphones upp till 2,15-3,4 tum/55-87 mm breda.

Smartphone adaptern fästs enkelt säkert på kikaren. Gummigrepp och en gängad klämma gör att telefonen kan fästas säkert på adaptern, och det strukturerade huvudet på skruven gör det enkelt att dra åt/lossa. Med smartphone-kameralinser på olika platser, och till och med flera linser, gör det justerbara fästet att okularet kan flyttas horisontellt och vertikalt för att rikta in det monokulära okularet mot smartphone-kameralinsen.

När du använder ett stativ eller monopod kan du också använda Bluetooth-fjärrkontrollen, som gör att du kan trigga din smartphones kamera utan att röra smartphonen, vilket minimerar risken för att rörelser gör bilden suddiga.

Specifikationer

  • Bak-4 prismor - ger en bra, ljus och kontrastrik bild
  • Flerbelagda linser
  • Kvävefylld - 100% vattentät
  • Twist-up ögonmusslor - lämpliga för glasögonbärare
  • Närgräns från 2 meter
  • Inkl. väska och rem

 

Modell   8x32
Förstoring   8x
Objektiv   32mm
Synfält   131m/1000m
Vikt   260 g
Mått
  127 x 47 x 70 mm
 
i paketen   Vanguard Vesta 8x32M, PA-60 Universal Smartphone Adapter, Bluetooth-fjärrkontroll, skyddsöverdrag, väska