Vanguard VEO ED Kikare med Sele och Adapter

Pris från 2.915 SEK 3.685 SEK

Klarna


Vanguard VEO ED-kikare med sele och adapter
VEO ED-kikaren är designad för balans, hållbarhet och komfort. Kikaren uppfyller de speciella kraven från fågelskådare, jägare och friluftsentusiaster genom att leverera ljusa bilder med hög kontrast och exakta naturtrogna färger.


Utmärkt ED-optik

Kikaren är gjord med ED-glas, fasbelagda BAK-4 takprismor och helbelagda linser. Det betyder att du kommer att uppleva

1) att kikaren effektivt minskar kromatisk aberration och levererar levande exakta färger. Du är därför garanterad 100 % naturlig färgåtergivning av fågelns många nyanser och landskapets gröna detaljer.
2) att kikaren ger dig skarpa, högkontrastfulla och detaljerade bilder av det du observerar. Du missar därför inte en enda detalj när du observerar naturens rika djurliv.
3) att kikaren har extremt hög ljusgenomsläpplighet. Den är därför lämplig för jakt, då du får klara, detaljerade och ljusa bilder även i skymningsmörkret.


Kikarens struktur

Kikarhuset är designat för att hålla en livstid utomhus eftersom det är tillverkat av ett lätt och hållbart kompositmaterial som också är korrosionsbeständigt. Kikarhuset är skyddat av en yttre förstklassig Mitsubishi gummibeläggning. Det ger ett bra grepp och gör den motståndskraftig mot lätta stötar.

Njut av ditt motiv i klar kontrast och gör enkla justeringar med det välplacerade mittfokushjulet. Dessutom gör de vridna okularen det möjligt att använda kikaren både med och utan glasögon. De vridbara okularen är tvåstegs, och du kan därför ställa in kikaren exakt efter dina behov. På så sätt är du alltid säker på att utnyttja hela synfältet.

Vanguard VEO-kikarsele ingår

En Vanguard VEO Optic Guard-sele ingår, så att du kan fördela vikten av din kikare eller kamera över dina axlar för mer bekväm användning. Kikarselen består av Vanguards patenterade clip-lock system, så att du snabbt kan klicka på och av din kikare.


Vanguard VEO Smartphone Adapter ingår

Med Vanguard Smartphone-adaptern kan du enkelt ta bilder via din kikare. Kan användas för alla smartphones med en bredd från 60 mm till 91 mm (2,4"-3,6") - det finns ingen höjdbegränsning. Passar okular med en spännvidd på 41,5 till 44,7 mm. Denna smartphone-adapter monteras enkelt runt okularet på din kikare och din smartphone fästs i hållaren.


Vanguard VEO Bluetooth-fjärrkontroll ingår

Bluetooth-fjärrkontrollen medföljer så att du kan ta bilder, starta eller stoppa inspelningar utan att röra din smartphone. Fjärrkontrollen kan användas med IOS eller Android smartphones.


Specifikationer:

  • ED-glas (extra låg spridning)
  • Fasbelagda BAK-4 takprismor
  • Twist-up okular i två steg
  • 100% vattentät och immafri
  • Centrumfokusering
     

 Modell             8x42 10x42
 Förstoring 8x 10x
 Objektivdiameter 42 mm 42 mm
 Synfält 110 / 1000 m 105 / 1000 m
 Vikt 622 g 622 g
Mått 148x130 mm 148x130 mm
Närgräns 2,5 meter 2,8 meter
Garanti 2 års standard (möjligt att förlänga till 10 år vid registrering)
Paketet består av

Vanguad VEO ED kikare, kikarsele, adapter, Bluetooth-fjärrkontroll, väska, rem och linsskydd