• Beställ innan 13.00 - MA-TO och vi skickar samma dag (för grön lagerstatus)
  • Betal med Klarna
  • Beställ online 24/7

Black Week Stjärnkikare

Drömmer du om ett nytt teleskop? Passa på att få ett extra bra erbjudande på din nya stjärnkikare idag när vi firar Black Friday Week! Här kan du fyna och spara upp till 20% på våra utvalda modeller. 

På Kikkertland.se har vi ett stort urval av teleskop och kikare för både nybörjare och proffs. Upplev astronomins underbara värld och låt dig fascineras av stjänrhimmel och himlakroppar med en kikare. Under Black Friday Week kan du spara stora summor på nya teleskop och tillbehör till dem. Du hittar modeller från välkända märken som Celestron, Skywatcher och Viewlux. Under denna vecka, som bara är en gång per år, hittar du våra mest sålda teleskop som Starfinder och Vela Star till ett mycket lågt pris. Utöver dessa linsteleskop hittar du även några av våra mest populära spegelteleskop till nedsatta priser. Se till exempel Astromaster 114 - ett teleskop med motor och smartphoneadapter - eller storebror Astromaster 130 med smartphoneadapter och barlowlins. En motor kan köpas till Astromaster 130.

Kikkertland är Skandinaviens ledande specialistbutik för teleskop och tillbehör, och vi ger dig gärna råd och vägledning om rätt val av teleskop för dina behov och ekonomi.


Black Friday Week pågår till söndag 28 november 2021, så passa på att beställa online idag! Alla gåvor köpta från 1 november till 24 december 2021 kan bytas ut till och med 16 januari 2022.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}
Trustpilot