Viewlux ED Tubkikare 20-60x85

Modell/Varunr.: A4774

Pris från 9.229 SEK 10.768 SEK

Klarna


Viewlux ED tubkikare
Viewlux ED är en utmärkt kikare med överlägsen ED-optik som garanterat ger dig en ny upplevelse av naturen och dess rika djurliv. Den är särskilt lämplig för både landskaps- och djurobservation med ett zoomområde på 20-60x. Du kan därför studera stora djurflockar eller öppna landskap med ett brett synfält samtidigt som du kan komma mycket nära specifika detaljer du vill undersöka närmare.

Utmärkt ED optik
Kikaren har ED-glas vilket säkerställer kristallklara bilder med hög detaljgrad. ED-glas står för Extra Low Dispersion och det gör att optiken har extra låg spridning av färgerna. Därför blir färgerna 100% verklighetstrogna när du observerar genom kikaren. Det kommer särskilt att vara en fördel när man ska skilja på djurarter eller vill närstudera landskapets många olika nyanser.

ED-glas är en fördel vid observation i skymning eller skymning, där ljusförhållandena inte är optimala – och det kan till och med vara minimalt med ljus. ED-optik och en 85 mm lins ger en högre ljusgenomsläppning än vanligt och du får därför klara och ljusa bilder med en rik detaljgrad, även om du studerar rådjuren i skymningen eller landskapet i skymningen.

Kikarens struktur
Kikarhuset är tillverkat av magnesium med en robust gummiförstärkning på utsidan. Den är därför 100 % vattentät, och eftersom den är kvävefylld är den dessutom immafri. Dessutom kan du blockera oönskat solljus med solskyddet. Du kan därför ta med dig kikaren till alla utomhusaktiviteter i det danska landet trots instabilt väder eller på din semester året runt.

Viewlux ED har ett dubbelt fokuseringshjul som gör det möjligt att justera fokus både grovt och fint. Det gör att du enkelt kan fokusera på det du vill observera, och du kommer därför aldrig att missa en enda detalj med det dubbla fokushjulet.

Twist-up okular gör det möjligt att utnyttja kikarens fulla synfält både med och utan glasögon.

Fotografering med Viewlux ED
Smartphone
Ta bilder med din smartphone genom kikaren. Telefonen fästs enkelt på okularet med en smartphoneadapter.

DSLR kamera
Anslut enkelt din kamera till kikaren med hjälp av Viewlux ED-kameraadaptern och en T2-ring. Detta görs genom att skruva loss objektivet och fästa T2-ringen tillsammans med kameraadaptern.

Specifikationer

  • ED optik
  • Twist-up okular
  • Dubbelt fokuseringssystem
  • 100% vattentät
     
Modell 20-60x85
Forstørrelse 20-60x
Objektivdiameter 85 mm
Synfält v/1000m 35-17,5 m
Nära fokusering fra 7 meter
Vikt 1810 g
Tubus längd 440 mm
Garanti 30 år
Paketet består av Viewlux ED tubkikare, stay-on påsen och linsskydd