Bushnell

Letar du efter avståndsmätare av utmärkt kvalitet till ett bra pris? Då bör du titta närmare på varumärket Bushnell, som har levererat avståndsmätare av bästa kvalitet i hela 25 år. 

Här på Kikkertland säljer vi flera av Bushnells produkter, och särskilt avståndsmätare. Bushnell är ett företag som alltid håller sig uppdaterade med den senaste tekniken inom optiska produkter och avståndsmätare. Bushnell avståndsmätare är idealiska om du till exempel spelar golf eller jagar, eftersom dessa kan bidra till en betydande förbättring av ditt spel, såväl som jaktupplevelsen. 

Om du köper en produkt från Bushnell garanteras du den bästa kvaliteten till ett bra pris. Se hela vårt urval av Bushnell-produkter här på Kikkertland.se.

Bushnell avståndsmätare för jakt

När det mänskliga ögat har sina begränsningar är det bra att Bushnells avståndsmätare kan kompensera för detta. Avståndsmätare är till exempel perfekta för jakt och kan fungera som ett förlängt öga. Förutom att förbättra din syn i form av en binokulär funktion, mäter en avståndsmätare också det exakta avståndet från dig till ditt mål. 

Alla Bushnell LRF er är speciellt utformade för att förbättra ditt synfält, men också för att mäta det exakt avstånd mellan dig och din måltavla. Både Bushnell Prime 800 avståndsmätare och Bushnell Prime 1300 avståndsmätare har en kraftfull laser som kan användas på längre avstånd, och när du vill ha en ännu mer exakt avståndsmätning. Med 6x förstoring och 2x ljustransmission har dessa nya modeller den nyaste uppdatering av Bushnells teknik. 

När du köper Bushnell Prime 800 och Bushnell Prime 1300 garanteras du hög kvalitet till ett lågt pris! 
 

Bushnell golfkikare 

Bushnell Prime-serien kan användas för annat än jakt, deras produkter är nämligen det perfekta tillbehöret för golf. Fördelarna med att använda en golfkikare är många, och oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare är det alltid en bra idé att ha en golfkikare i fickan eller väskan när du går ut på greenen! 

Liksom avståndsmätarens funktion vid jakt, mäter den också avståndet från dig till målet under ledning av golf. Detta kan hjälpa till att ställa in din stroke, eftersom det ger ett mycket mer exakt resultat än om du helt enkelt bedömer avståndet vid synen. Dessutom kan det också fungera som ett mål, så att du har de bästa förutsättningarna för att spela.  

Bushnell Prime-serien är otroligt enkel att använda, och du behöver bara en enda knapptryckning för att den snabbt och enkelt ska kunna beräkna det exakta avståndet. 
 

Bushnell ger dig digitala upplevelser 

Bushnell tillverkar dock mer än bara avståndsmätare. Bushnell Equinox Z är en digital kikare som du kan använda både i dagsljus och på natten som nattkikare. Med denna digitala kikare kan du därför titta på djurlivet när det är mörkt och det kan visa föremål som är hela 229 meter bort! 

Kikaren har inbyggd infraröd belysning, vilket gör det lättare för dig att se på natten. Kikaren visar färgbilder under dagen och svartvita bilder i mörkret. 

Letar du efter en nattkikare som visar omgivningen i färg, se sedan vår SiOnyx Aurora nattkikare under digital kikare
 

Köp Bushnell-produkter tryggt och säkert på Kikkertland 

Med Bushnells utmärkta produkter behöver du inte ha någon tvivel på kvaliteten, och kan därför göra din beställning tryggt och säkert här på Kikkertland.se. Köp dina nya Bushnell-produkter idag så får vi varan packad och skickad till dig så snart som möjligt! 

Behöver du fler råd? Då har vi ett helt team av experter här på Kikkertland som är redo att hjälpa dig! Du hittar vår kontaktinformation längst ner på denna sida och du är alltid välkommen att ringa eller mejla oss. Vi är alltid redo att svara på dina frågor - många eller få.